Kalenderlys 5 x 24 cm. Hvid med rød talrække 1 – 24 og røde bærgrene og stjerner

33,00 DKK

Hvid stearinlys som et kalenderlys til december måned. Fantastisk smukt stearinlys med påtrykte røde tal 1 – 24 på den ene side.
Hele vejen rundt om stearinlyset er der trykket et mønster med røde bærgrene og stjerner.
Diameter 5 cm. Højde 24 cm.
Brændetimer ca. 60 timer
Vægt 400 gram

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 5006 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvordan skal dit kalenderlys være i år? Skal det være tykt eller tyndt? Rød eller hvid? Hos os finder du alle typer kalenderlys – der er helt sikkert også et kalenderlys til dig. Når du skal vælge dit kalenderlys, skal du overveje hvor mange brændetimer kalenderlyset skal have. Vi har kalenderlys som almindelige stagelys, kalenderlys i kegleform, kalenderlys i glas, kalenderlys med diameter 3 cm., kalenderlys som bloklys med diameter fra 5 cm. og op til de helt store og tykke kalenderlys med diameter på 8 cm. Du kan se vores udvalg af kalenderlys her alttiljul.dk/produkt-kategori/kalenderlys/

I december måned er der i Danmark tradition for at have kalenderlys i sit hjem. Et kalenderlys er et stearinlys med 24 tal påtrykt ned ad siden på lyset. Hver dag i december tænder man kalenderlyset og det tal, som passer til dagens dato i december måned, smelter væk efterhånden som kalenderlyset brænder ned. Til sidst når man ned til nr. 24 på kalenderlyset og så er det blevet juleaften.
I nogle hjem har man flere kalenderlys. Der kan være et kalenderlys i køkkenet og et kalenderlys i stuen. Mange vælger at lave en kalenderlys dekoration med gran og julepynt som julekugler, kogler, tørrede planter og søde glasfugle og andet pynt til juledekorationer. Man kan også vælge at købe en kalenderlys holder. Vi kan anbefale denne lysestage til kalenderlys med 5 cm. i diameter alttiljul.dk/butik/lysestage-porcelaen-til-stearinlys-paa-dia-5-cm-kalenderlys-til-jul/
Kalenderlys og stearinlys til jul skaber julehygge og julestemning når dagene skal tælles ned til jul. Alle børn elsker at sidde i stearinlysets skær og holde øje med kalenderlysets tal og at det ikke må brænde for langt ned. Når dagene i december måned er gået og kalenderlyset er brændt ned, er det endelig blevet juleaften og det store juletræ med alle sine juletræslys skal tændes.
I mange skoler og institutioner er der tradition for at børn kan lave deres egen juledekoration. Til dette kan man med fordel købe disse tynde kalenderlys alttiljul.dk/butik/kalenderlys-hvid-m-ass-jule-motiver-oe22-cm/ eller i rød alttiljul.dk/butik/kalenderlys-roed-m-ass-jule-motiver-oe22-cm/ Disse kalenderlys har en brændetid på ca. 1 time pr. dag, hvilket ofte er passende for barnet, at holde øje med lyset.

Yderligere information

Vægt 0,45 kg
Placering

10-05-03

DanishGerman