Udsolgt

Kalenderlys hvid med nisse på grangren. Ø5 cm. Højde 18 cm.

22,00 DKK

Kalenderlys med røde tal og dekoreret med nisse på grangren med sløjfe samt hyggelig tekst GOD JUL
Højden på lyset er 18 cm.
Diameter 5 cm.
Brændetid ca. 45 timer

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5047 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hos os finder du et kæmpe udvalg af kalenderlys i alle størrelser og til ethvert formål. Stort udvalg af kalenderlys passende til juledekorationer lavet af børn.
Julemåneden, december, er årets mørkeste tid, og stearinlys, og dermed også kalenderlys har derfor længe hørt julen til. Kalenderlys skaber hygge og stemning når dagene tælles til juleaften. Vi har mange forskellige kalenderlys. Lige fra de tynde kalenderlys, som stagelys, op til de tykke bloklys som kalenderlys. Der er også kalenderlys som keglelys.
Hvordan skal dit kalenderlys være i år? Skal det være tykt eller tyndt? Rød eller hvid? Hos os finder du alle typer kalenderlys – der er helt sikkert også et kalenderlys til dig. Når du skal vælge dit kalenderlys, skal du overveje hvor mange brændetimer kalenderlyset skal have. Vi har kalenderlys som almindelige stagelys, kalenderlys i kegleform, kalenderlys i glas, kalenderlys med diameter 3 cm., kalenderlys som bloklys med diameter fra 5 cm. og op til de helt store og tykke kalenderlys med diameter på 8 cm. Du kan se vores udvalg af kalenderlys her alttiljul.dk/produkt-kategori/kalenderlys/
Mange vælger at lave en kalenderlys dekoration med gran og julepynt som julekugler, kogler, tørrede planter og søde glasfugle og andet pynt til juledekorationer. Man kan også vælge at købe en kalenderlys holder.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
DanishGerman