Kalenderlys RØD med forskellige jule-motiver ø2,2 cm. som stagelys

9,00 DKK

Længde 30 cm. Diameter 2,2 cm. (som alm. Stagelys). Kalenderlysene er røde med forskellige julemotiver trykket på. Vægt 80 gram. Brændetid 12 timer. Der leveres assorteret af de viste modeller. Som ved alle andre stearinlys, skal man huske at holde “skålen”, der hvor det flydende stearin er, ren for urenheder. Ved et tyndt lys, som dette, med print, vil der hurtigere samle sig urenheder og rester fra printet. Husk derfor altid at fjerne urenhederne samtidig med at du slukker stearinlyset, så er det klar til at blive tændt næste dag.
Tynde stearinlys med print, som dette lys, egner sig bedst til kun at brænde en dato ned ad gangen.

På lager

Varenummer (SKU): 5092rød Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvordan skal dit kalenderlys være i år? Skal det være tykt, tyndt. rødt eller hvidt? Hos os finder du alle typer kalenderlys, lige fra dette tynde røde stearinlys op til de tykke kalenderlys med mange brændetimer.
Julemåneden, december, er årets mørkeste tid, og stearinlys, og dermed også kalenderlys har derfor længe hørt julen til. Kalenderlys skaber hygge og stemning når dagene tælles til juleaften. Vi har mange forskellige kalenderlys. Lige fra de tynde kalenderlys, som stagelys, op til de tykke bloklys som kalenderlys. Der er også kalenderlys som keglelys. Se vores flotte udvalg af kalenderlys her alttiljul.dk/produkt-kategori/kalenderlys/ – der er helt sikkert et kalenderlys til dig.

Mange vælger at lave en kalenderlys dekoration med gran og julepynt som julekugler, kogler, tørrede planter og søde glasfugle og andet pynt til juledekorationer. Man kan også vælge at købe en kalenderlys holder. Vi kan anbefale denne lysestage til kalenderlys med 5 cm. i diameter alttiljul.dk/butik/lysestage-med-julius-til-oe5-kalenderlys/
Kalenderlys og stearinlys til jul skaber julehygge og julestemning når dagene skal tælles ned til jul. Alle børn elsker at sidde i stearinlysets skær og holde øje med kalenderlysets tal og at det ikke må brænde for langt ned. Når dagene i december måned er gået og kalenderlyset er brændt ned, er det endelig blevet juleaften og det store juletræ med alle sine juletræslys skal tændes.
I mange skoler og institutioner er der tradition for at børn kan lave deres egen juledekoration. Til dette kan man med fordel købe disse tynde kalenderlys alttiljul.dk/butik/kalenderlys-hvid-m-ass-jule-motiver-oe22-cm/ eller i rød alttiljul.dk/butik/kalenderlys-roed-m-ass-jule-motiver-oe22-cm/ Disse kalenderlys har en brændetid på ca. 1 time pr. dag, hvilket ofte er passende for barnet, at holde øje med lyset.

Vi har et stort udvalg af dekorationsmateriale og tilbehør til juledekorationer, så du skal bare vælge det, som du bedst kan lide.
Du kan se vores brede udvalg af forskelligt dekorationsmateriale samt tilbehør til juledekorationer her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/til-juledekorationer/
Men det er kun din fantasi som sætter grænser for, hvordan din juledekoration til næste jul skal være.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

10-05-03

Du kunne også være interesseret i...

  • Ø5 kalenderlys x 25 cm

    Kalenderlys, rubinrød Ø5 x 25 cm. med guld julehjerter

    33,00 DKK
  • kalenderlys tynde stagelys Ø 2

    Kalenderlys HVID med forskellige jule-motiver ø2,2 cm. som stagelys

    9,00 DKK
DanishGerman