Kalenderlys som kronelys, hvid med røde julefigurer og 24 kalendertal REN STEARIN, 30 cm.

12,00 DKK

Enkelt og elegant kalenderlys til dig, som ikke skal have kalenderlyset tændt i lang tid hver dag.
Kalenderlyset har tykkelse 2,2 cm. som et almindeligt kronelys, stagelys.
Længe 30 cm.
Brændetid ca. 30 timer.
Kalenderlyset har et flot rødt tryk med forskellige julefigurer som snemand, julekugler, juleklokke, rensdyr, juletræ, julegave, juledue, julemand, julekane samt kalendertallene 1 – 24.
Der er forskellige motiver på hver side af tallene, som de 3 vinkler af kalenderlyset på fotoet viser.
Kalenderlyset ligger pakket i gennemsigtig cellofanpose, som er lukket med en clips.
Dette kalenderlys er perfekt til når børn skal lave juledekorationer f.eks. i skolen, børnehaven, klubben, spejder eller hjemme hos Bedstemor.

På lager

Varenummer (SKU): 5051 Kategorier: ,

Beskrivelse

Julemåneden, december, er årets mørkeste tid, og stearinlys, og dermed også kalenderlys har derfor længe hørt julen til. Kalenderlys skaber hygge og stemning når dagene tælles til juleaften. Vi har mange forskellige kalenderlys. Lige fra de tynde kalenderlys, som stagelys, op til de tykke bloklys som kalenderlys. Der er også kalenderlys som keglelys.
Hvordan skal dit kalenderlys være i år? Skal det være tykt eller tyndt? Rød eller hvid? Hos os finder du alle typer kalenderlys – der er helt sikkert også et kalenderlys til dig. Når du skal vælge dit kalenderlys, skal du overveje hvor mange brændetimer kalenderlyset skal have. Vi har kalenderlys som almindelige stagelys, kalenderlys i kegleform, kalenderlys i glas, kalenderlys med diameter 3 cm., kalenderlys som bloklys med diameter fra 5 cm. og op til de helt store og tykke kalenderlys med diameter på 8 cm. Du kan se vores udvalg af kalenderlys her alttiljul.dk/produkt-kategori/kalenderlys/
Mange vælger at lave en kalenderlys dekoration med gran og julepynt som julekugler, kogler, tørrede planter og søde glasfugle og andet pynt til juledekorationer. Man kan også vælge at købe en kalenderlys holder. Vi kan anbefale denne lysestage til kalenderlys med 5 cm. i diameter alttiljul.dk/butik/lysestage-med-julius-til-oe5-kalenderlys/

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

10-07-01

DanishGerman