Kirke til julelandsby julelandskab og nisse landskab 11 cm. høj

89,00 DKK

Flot landsbykirke hvid med rødt tag med snedække.
Kirken er perfekt til julelandskaber, julelandsby og nisselandskab.
Kirke er ca. 11 cm. høj og måler ca. 11 x 6 cm. i bredden.
Den lille kirke har mange flotte detaljer som vinduer med “lys”, flotte kirkedøre, juletræer og buske omkring kirken
samt sne på tag og rundt om kirken.
Perfekt kirke som giver julestemning.

På lager

Varenummer (SKU): 5700 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lav det flotteste julelandskab med denne hyggelige landsbykirke. Brug også andre julefigurer i dit snelandskab og skab den perfekte julestemning i dit hjem.
At pynte sit hjem op til jul, er noget som de fleste glæder sig til. Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer. Der findes også samlere, – altså personer som samler på en bestemt slags julepynt f.eks. kravlenisser, julefigurer i glas, julehjerter, kræmmerhuse, julelysestager, nøddeknækker figurer, Babynisser, Brammingnisser, julekugler og meget andet. Nogle personer leder efter retro julepynt og andre efter sjovt julepynt. Nisser og måske især danske nisser er populært julepynt i danske hjem, og mange julenisser kan også anvendes som udendørs julepynt. Se f.eks. disse fantastiske koglenisser, som er en god ide til udendørs julepynt alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/koglenisser/
Julelandskaber, nisselandskab med vat og små figurer er også en populær slags julepynt. Ryd din vindueskarm eller en hylde på din reol og bred pladevat og kunstig sne ud på pladsen og lav din egen juleby med små figurer som nisser, juletræer, dyr m.m. Du finder et stort udvalg af julenisser og julefigurer her alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/ Du kan lade dine børn lave det eller du kan invitere dine børnebørn til en hyggelig juleaktivitet og lave julelandskab sammen med dem. På den måde kan du skabe herlige minde for dine børn og børnebørn. Så spørgsmålet: Findes der nisser ? ja det er kun din egen fantasi som kan svare på det.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk i vores webshop kan du købe lige netop det julepynt, som du ønsker at bruge til at pynte op til jul i dit hjem. Du kan købe færdigt julepynt lige til at hænge op eller sætte på din hylde, men du kan også købe hobbyposer, stjernestrimler, piberensere og lav-selv flettehjerter og kræmmerhuse, så du kan gør-det-selv med julepynten. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Placering

03-04-01

Du kunne også være interesseret i...

  • 4 forskellige babynisser med musikinstrumenter i nisseorkester

    Babynisse orkester, 4 figurer ialt – perfekt til nisselandskab

    196,00 DKK
  • sæt med 8 små bramming nisser til det perfekte nisselandskab

    Julelandskab med Bramming nisser 6 cm. – Flot nisselandskab

    299,00 DKK
DanishGerman