Klistermærker med nissen Julius, 1 ark. Tal fra 1-24. Til kalenderpakkerne

15,00 DKK

24 kalendertal til kalendergaver som papir klæbeark også kaldet stickers eller klistermærker med de sjove og søde Julius nisser som motiv.
Der er 1 ark i posen med de ialt 24 numre. Arket måler 20 x 15 cm.
Hvert enkelt klistermærke viser Julius nissefar og Julius nissemor og Julius nissebørnene i forskellige julekativiteter.

På lager

Beskrivelse

Lad Julius nissen hjælpe dig med nemt at lave fine gaver til decembermåneds pakkekalender. Børn elsker den sjove julenisse Julius, som på de 24 klistermærker med tal viser hvilken pakke, der skal åbnes idag. Posen indeholder 24 klistermærker med tal 1 – 24 og Julius nissen og hans familie.
Disse 24 klistermærker med tal 1 – 24 og Julius nissen er noget helt særligt.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk finder du mange forskellige varer som er perfekte som kalendergaver til pakkekalender og adventsgaver til børn. Du kan gøre det i god tid inden jul, så du undgår stress og jag, for at få alle de små pakker bragt i orden. Og det er nemt at bestille online og få varerne sendt enten til din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller til en af de mange GLS pakkeshops, som findes rundt om i landet. På den måde undgår du også, at dine børn ser hvad du køber. Du kan i al hemmelighed gøre dine indkøb og få dem tilsendt og gemt af vejen, så dine børn ikke opdager, hvad du har købt til dem. Se f.eks. det kæmpe udvalg vi har af sjove julespil til alle aldre. Der er lige fra ”SOFUS” spillet (spilles som SortePer), adskillige udgaver af vendespil / huskespil til de lidt mere avancerede spil som ”Julius´s Juleby” (en slags Matador-spil for børn) og ”Nissemor med slaw i” (kendes også som Bedstemor med slaw i) alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/
Hobbyartikler er også altid et hit som kalendergave til børnene. Vi har mange forskellige hobbyposer, stjernestrimler, klippeark med kravlenisser og kræmmerhuse og meget meget mere.
Skal du lave pakkekalender til voksne finder du også her på hjemmesiden alttiljul.dk mange forskellige muligheder for gaveindkøb til kalendergaverne. Du kan tage et kig på siden med meget forskelligt julepynt
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julepynt/ Der kan du bl.a. finde juletændstikker, juleservietter, juledug, nostalgiske vinylfigurer til vinduet, sjove nissehuer og meget meget mere.
Flotte stearinlys til jul er også en vare, som er perfekt til pakkekalenderen til en voksen person
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-lys/
Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt og stearinlys til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,02 kg
Placering

03-06-03

DanishGerman