Udsolgt

Kogle, natur pynt til juledekorationer – på pind

4,00 DKK

Flotte, dekorative og ikke mindst MEGET BILLIGE kogler / dekorations grankogler. Koglerne er rigtige naturkogler. Koglerne leveres blandet af størrelserne ca. 5 – 8 cm. lange. Dekorations koglerne har en ca. 12 cm. lang træpind påsat, så det er let at anvende dem som dekorationspynt til jul eller på andre tider. Grankoglerne kan også anvendes udendørs f.eks. på kirkegårdspynt, dørkranse eller andet udendørs julepynt.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 297104 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Se vores KÆMPE udvalg af dekorationspynt, nisser, juletræspynt, stearinlys og meget meget mere her på shoppen alttiljul.dk. Hurtig og billig levering.
Dekorationer med mos, gran og kogler er meget klassisk julepynt. Det er nemt at pynte op til jul med grankogler, gran, troldegrene eller andre smukke grene fra haven. Og når det hele er pyntet op oser det af julehygge i dit hjem. Det behøver ikke at koste meget at pynte op til jul.
Du kan se vores store udvalg af forskellige kogler og andet pynt og tilbehør til juledekorationer her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/til-juledekorationer/

Yderligere information

Vægt 0.01 kg