Konfetti til jul, GULD Stjerne, julebordpynt med stjerner 30 gram

20,00 DKK

Konfetti til jul og drys til julepynt på julebordet. Dåsen indeholder 30 gram konfetti figurer STJERNER i guld folie. Konfetti figuren måler ca. 1,5 x 1,5 cm.. Dåsen måler 5,5 x 7,5 cm. i bredden og er 8 cm. høj og har et praktisk skruelåg i toppen, som man let kan drysse de fine engle ud af og strø dem på bordet. Denne model hedder f på fotoet.

Gør dit bord ekstra festligt til julefrokosten eller juleaften med julekonfetti som bordpynt. Julestemningen omkring julebordet vil være helt i top.

Vi har et kæmpe udvalg af konfetti til jul. Du kan se det hele her https://alttiljul.dk/?s=konfetti
Stor dåse til billig pris.

På lager

Beskrivelse

Konfetti til jul og andre fester. Pynt det flotteste bord nemt og enkelt med disse strø stjerne figurer i guld. Skal du lave familiens flotteste julebord med det flotteste jule bordpynt, så er disse konfetti med jul en stor hjælp. Vi har mange forskellige julefigurer som konfetti drys her på alttiljul.dk
Skal du dække et flot julebord? Find flotte, søde, sjove og billige ting til din borddækning. Et veldækket julebord er noget som er skønt at forberede og gøre klar. I juletiden op til jul og i juledagene i december måned er det dejligt at komme på besøg hos familie og venner og se, hvordan de har pyntet deres hjem op til jul, men det er bestemt også dejligt selv at forberede at skulle have gæster.
Skal du have julegæster, så vil dit julebord blive beundret af dine gæster, hvis du dækker op med en flot juledug, julekonfetti, julekrus, juleservietter, julelys og måske et par hyggelige julefigurer midt på bordet Prøv det bare selv !
Du kan her få ideer og inspiration til borddækning, da vi har et stort udvalg af brugskunst til jul alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julepynt/
Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • julekonfetti dåse med 30 gram guld juletræ figurer

    Konfetti til jul, GULD Juletræ, julebordpynt med Juletræer 30 gram

    20,00 DKK
DanishGerman