Kræmmerhus knallerter 22 cm. 6 stk. Motiv med nøddeknækker

52,00 DKK

Kræmmerhus knallerter 22 cm. 6 stk. Motiv med nøddeknækker. Flotte knallerter formet som kræmmerhuse. Nostalgisk motiv med nøddeknækkerfigur der slår på tromme. Indpakket i fin gennemsigtigt æske.

På lager

Varenummer (SKU): 6464452121B Kategorier: , ,

Beskrivelse

Knallerterne er 22 cm. lange og indeholder knaldeffekt. Vær opmærksom på sikkerhedsinformationen bagpå pakken. Knallerter bliver brugt til at hænge på juletræet eller som bordpynt. Skal du dække et flot julebord? Find flotte, søde, sjove og billige knallerter i alle farver og størrelser eller helt andre ting til din borddækning. Knallerter bliver også brugt til spøg og skæmt til jul og nytår.
Hos os finder du et stort udvalg af gammeldags nostalgisk julepynt samt moderne julepynt til den kommende julesæson.
Bestil ikke julepynt og juletræspynt andre steder inden du har tjekket vores store udvalg og billige priser.
Vi har julepynt til hele dit hus – og såmænd også til haven. Du kan få din julepynt i en nostalgisk stil eller du kan vælge de helt nye farver. Julen er ikke kun rød og hvid. Man kan vælge nøjagtig de farver, som man bedst kan lide. Flere af vore julevarer fås i serier, så du kan vælge forskelligt julepynt i samme serie.
Sæt dig til rette i sofaen med din telefon eller tablet eller ved computeren og shop amok i alt vores hyggelige julepynt. Køb en gave til en du kender og gør vedkommende glad. Hos os har du mulighed for at købe julepynt hele året.
Kig rundt på vores hjemmeside og webshop og se det store udvalg vi har af julepynt til juletræ og din bolig. Kæmpe udvalg af nostalgisk dansk julepynt samt julelys i alle størrelser. Klik ind på alttiljul.dk

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

42-02-01

DanishGerman