Tilbud

Kræmmerhus til juletræ – LAV SELV PYNT 6 stk. 3 design, rød/hvide. 22 cm.

15,00 DKK

Kræmmerhus til juletræ – LAV SELV PYNT 6 stk. 3 design, rød/hvide.
Kræmmerhusene er 22 cm. høje incl. hanken, når de er færdiglavet.
Delene til kræmmerhusene er skåret ud, så det eneste du skal gøre er, at lime dem sammen og lime hanken på – og så er de klar til at hænge på juletræet med forskellige julegodter i. Ren nostalgi. Lim og saks medfølger ikke. For at variere udseendet af kræmmerhusene, kan man sno hankene et par gange, inden de limes fast. Tænk her på linien fra julesangen “Juletræet med sin pynt” hvor der står “kræmmerhus med krøllet hank”…..

På lager

Beskrivelse

Find kreativ julepynt til lav selv her. Stort udvalg i gør det selv julepynt. Se dette Kræmmerhus til juletræ – LAV SELV PYNT 6 stk. i posen til en hyggelig klippedag med børnene.
Kræmmerhuse er en meget gammel skik. Her i lagde man julegodter, nødder, kager, bolsjer og pebernødder og denne skik er der stadig mange, som udfører. Kræmmerhuset er en af de ældste former for juletræspynt, som man kender, og hænger naturligvis sammen med tanken om at pynte træet med spiselige genstande, så det er klar, når træet skal spises, som der synges i den populære julesang “Højt fra træets grønne top”.
At pynte sit hjem op til jul, er noget som de fleste glæder sig til. Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer. Der findes også samlere, – altså personer som samler på en bestemt slags julepynt f.eks. kravlenisser, julefigurer i glas, julehjerter, kræmmerhuse, julelysestager, Babynisser, Brammingnisser, julekugler og meget andet.
Julelandskaber, nisselandskab med vat og små figurer er også en populær slags julepynt. Ryd din vindueskarm eller en hylde på din reol og bred pladevat og kunstig sne ud på pladsen og lav din egen juleby med små figurer som nisser, juletræer, dyr m.m. Du kan lade dine børn lave det eller du kan invitere dine børnebørn til en hyggelig juleaktivitet og lave julelandskab sammen med dem. På den måde kan du skabe herlige minde for dine børn og børnebørn. Her på hjemmesiden alttiljul.dk i vores webshop kan du købe lige netop det julepynt, som du ønsker at bruge til at pynte op til jul i dit hjem. Du kan købe færdigt julepynt lige til at hænge op eller sætte på din hylde, men du kan også købe hobbyposer, stjernestrimler, piberensere og lav-selv flettehjerter og Kræmmerhus til juletræ – LAV SELV PYNT6 stk., så du kan gør-det-selv med julepynten. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,03 kg
Placering

03-05-02

DanishGerman