Kravlenisse ark med Julius nisser. To forskellige ark. 35×25 cm.

20,00 DKK

Kravlenisse ark med Julius nisser.
Der er 2 forskellige ark i posen. Arkene måler 35×25 cm.
Kraftig karton som er klar til at blive klippet ud.
Brug disse kravlenisser traditionelt eller som pynt på julekort, gavemærker, julegaver eller som kalendergaver og adventsgaver.

På lager

Varenummer (SKU): 16001494 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Julenissen Julius er en meget populær nissefigur, og nu kan du også få flotte kravlenisser med Julius nisser i forskellige situationer.
Julius nissen er tema på en lang række julepynts varer som du kan købe her på webshoppen. Du kan bl.a. købe mange forskellige brætspil med Julius, forskellige spil med kort med Julius figuren tegnet på, servietter med Julius, JULIUS-nisser julepynt legetøj med Nissen Julius, vinylfigurer til vinduet med Nissen Julius, kravlenisser til udklip, lysestager med Julius, legetøj til børn med Julius nissen, forskellige opgavebøger velegnet som kalendergaver, nissefigurer i sæt klar til dit nisselandskab og meget andet julepynt med nissefiguren Julius. Skab hurtigt, nemt og billigt julestemning og nissestemning i dit hjem med Nissen Julius og hans familie.
Kig dig omkring på vores webshop – der er mange penge at spare på julepynt og stearinlys her.
Du kan også købe kalenderlys med Julius nissen hos os. Se vores udvalg af kalenderlys her alttiljul.dk/produkt-kategori/kalenderlys/
Du kan se vores store udvalg af julepynt med Julius nissen her alttiljul.dk/produkt-kategori/juliusnisser/

Yderligere information

Vægt 0,075 kg
Placering

03-06-02

DanishGerman