Kronelys RØDE 100 % stearin 28 cm. Kasse á 54 stk. Kanontilbud

243,00 DKK

Stagelys til almindelige lysestager også kaldet kronelys i 100% ren stearin.
Længde: 28 cm.
Diameter: 2,2 cm. (alm. standard diameter til stagelys)
Farve: Røde. Stearinlysene er gennemfarvet.
Brændetid: ca. 28 timer
PRISEN ER PR. KASSE MED 54 STK. UHØRT BILLIG PRIS for kronelys.

På lager

Varenummer (SKU): 1787-54 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Stagelys og kronelys til almindelige lysestager, som disse i røde, købes UTROLIGT BILLIGT her. Alle slags stearinlys og dyppede almindelige stagelys Ø 2,2 cm. købes her i flere farver. Køb gode kvalitets stagelys til uhørt billig pris.
Kig dig omkring i vores store webbutik med et kæmpe udvalg af stearinlys og lysestagelys. Vi har også et kæmpe udvalg af servietter til fest, hverdag og jul. Du kan se vores udvalg her alttiljul.dk/produkt-kategori/lagersalg/servietter
Nem bestilling og hurtig levering til billige priser. Find stearinlys og matchende servietter til din næste fest hos os og dæk det flotteste festbord.
Stearinlys og stagelys giver stemning og hygge. Vi har mange forskellige størrelser og farver. Køb billige, men kvalitets stagelys til fest og hjem hos os. Find stagelys til alle fester – barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest og andre fester.
Inspiration til borddækning fåes evt. her selskabslokaler.dk/guides/sadan-daekker-du-dit-festbord

Her på Alttiljul.dk sælger vi stearinlys som bruges hele året rundt. Vi har mange andre slags lys end julelys.
Vi sælger 1. kvalitets stearinlys til billige priser, fordi vi køber overskud og restpartier fra en meget anerkendt dansk stearinlysfabrik. Vores måde at købe varer ind på, gør at vi kan sælge bloklys, dekorationslys, stagelys, fyrfadslys og alle slags stearinlys til billig pris, selvom de normalt er meget dyre stearinlys på grund af den gode danske kvalitet.

Brugervejledning samt gode råd om levende lys:
Lad ikke lys brænde uden opsyn
Placer altid stearinlys med minimum 10 cm. i afstand mellem lysene.
Sørg for at holde ”skålen” (hulningen hvor flammen brænder) ren. Urenheder, som f.eks. vægerester, tændstikker, grannåle o.s.v. vil blive trukket op i vægen og påvirke lysets brændeevne, og kan resultere i, at lyset opfører sig aparte og brænder med en dårlig flamme. Urenheder kan også slå hul i siden på lyset, og en flydende paraffin eller stearin løber uhæmmet med vægen som en fakkel.
Vægen må max. Være 1 cm., da der ellers kan dannes en klump for enden af vægen med for stor en flamme, som kan medføre evt. sodskader. Sluk lyset, såfremt flammen flakker, er for høj eller lyset oser, og nap vægen af til 1 cm. Lyset kan derefter tændes igen.
Placèr altid lysene i behørig afstand til varmekilder såsom TV, radiatorer, brændeovn, andre tændte lys o.s.v., da disse kan få lyset til at brænde uhensigtsmæssigt. Vægen er tilpasset lysets brændeevne ved normal stuetemperatur, så flammen vil blive påvirket og dermed brænde ufordelagtigt, hvis temperaturen omkring lyset overstiger normal stuetemperatur.
Placèr altid lys i stager, fade eller beholdere, der er beregnet til formålet.
Flyt ikke på tændte lys, da den opvarmede og flydende voks kan skvulpe over og lave vokspletter og evt. forbrændinger.
Hold lys væk fra børn og dyr, for at undgå forbrændinger
På lys med dekorationsgenstande, så som metalstikkere, snor og lignende, skal dette fjernes efterhånden som lyset brændes ned.
Sluk lyset korrekt med en lyseslukker, hvorved osen ved slukningen formindskes mest muligt.Bloklys med en diameter på mere end 3 cm. skal være tændt så længe, at hele overfladen er flydende inden lyset slukkes. Derved undgås at lyset brænder et hul i midten. Skulle der komme en kant efter nogle ganges brænding, kan kanten efter slukning af lyset, bøjes forsigtigt ind mod midten. Pas på den flydende voks ikke løber ud. Skulle kanten på bloklyset alligevel være blevet mere end ½ cm. høj kan den evt. skæres af med en kniv.

Yderligere information

Vægt 5,9 kg
DanishGerman