Krus i porcelæn med snemand 9 x 8 cm med hank. Pobravarer til jul

25,00 DKK

Procelænskrus med julemotiv med snemand fra Pobra.
Dette julekrus er model A på billedet.
Drikkekruset er 9 cm højt og er 8 cm i diameter
Kruset har en solid hank som er god at holde ved.
Julekruset kan anvendes i microovn og må også rengøres i opvaskemaskine.
Dette julekrus er godkendt til fødevarer og må anvendes til både kolde og varme drikke.

På lager

Varenummer (SKU): 8119A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Julekrus med julemotiver giver den perfekte julestemning, der hvor de kommer på bordet.
Dette krus er fra Pobra, hvor vi har mange andre varer fra som bruges som julepynt, til nisselandskaber og julelandskaber.
Vi har også andre julekrus fra mærkevarer som Bramming nisser, ” Christmas Moments”, Babynisser og andre krus, hvor du også kan få flere ting i samme serie.
Krus med julemotiv er et stort hit og her på webshoppen alttiljul.dk kan du købe mange forskellige modeller og størrelser med mange forskellige julemotiver.
Kig dig omkring på siden alttiljul.dk/butik/ og vælg netop det krus eller de krus, som du allerbedst kan lide.
Værtindegaver, kalendergaver og adventsgaver kan nemt laves med disse skønne julekrus til varme og kolde drikke.
Varm kakao med flødeskum og dejlig varm gløgg med mandler og rosiner, det er noget vi alle kan lide ved juletid og når det er koldt. Eller en god kop kaffe eller en dejlig smagfuld krus te.
Hvem kender ikke det at sidde sammen med familien eller vennerne og nyde et krus med noget dejligt varmt at drikke. Det er som om, at det der er i kruset smager meget bedre, når det bliver serveret i et hyggeligt krus med et godt håndtag, så man rigtig kan sidde og varme sig ved det. Tænd et stearinlys og måske er det kalenderlyset eller adventslyset, som skal tændes og dæk op med juleservietter og julepynt på bordet, så vil julestemningen helt sikkert komme til dig. Julekrus er også en fantastisk ide som gave til f.eks. kalendergave til både børn og voksne, adventsgave, værtinde gave hvor du måske har puttet en pose kaffe, en dejlig julete eller noget andet ned i kruset. Skal du have julegæster, så vil dit julebord få de højeste karakterer af dine gæster, hvis du dækker op med flotte julekrus. Når der er indbudt til julefrokost og julefest, så vil disse krus med julemotiv helt sikkert gøre glæde og give højt humør og julestemning rundt om bordet. Prøv det bare selv!
Julekrus kan anvendes i microovn og må også rengøres i opvaskemaskine. Dette julekrus er godkendt til fødevarer og må anvendes til både kolde og varme drikke.

Yderligere information

Vægt 0,24 kg
Placering

06-04-01

DanishGerman