Udsolgt

Krus med Bramming nisser der kører i juletog, mini krus 6 x 6 cm.

19,00 DKK

Krus med Bramming nisser, mini krus 6 x 6 cm. med Bramming nisser kører i juletog. Passer perfekt til mindre børn. Har også en nisse på indersiden.

Ikke på lager

Beskrivelse

Krus med Bramming nisser, mini krus 6 x 6 cm. med Bramming nisser kører i juletog. Passer perfekt til mindre børn. Har også en nisse på indersiden. Julekrus med hyggelige motiver giver den perfekte julestemning, der hvor de kommer på bordet. Dette julekrus er den perfekte gave til børn, børnebørn eller som gave til barnets første jul. Passer til både varme og kolde drikke og til at tage med ud i skoven.Varm kakao med flødeskum og dejlig varm gløgg med mandler og rosiner, det er noget vi alle kan lide ved juletid og når det er koldt. Eller en god kop kaffe eller en dejlig smagfuld krus te. Hvem kender ikke det at sidde sammen med familien eller vennerne og nyde et krus med noget dejligt varmt at drikke.
Krus med julemotiver er et stort hit. Her på webshoppen alttiljul.dk kan du købe mange forskellige modeller og størrelser med mange forskellige julemotiver. Kig dig omkring på siden og vælg netop det krus eller de krus, som du allerbedst kan lide. Det er som om, at det der er i kruset, smager meget bedre, når det bliver serveret i et hyggeligt krus med et godt håndtag, så man rigtig kan sidde og varme sig ved det.
Skal du finde andre værtindegaver, kalendergaver og adventsgaver har vi utallige ting at vælge imellem. Bare skiv søgeordet øverst på siden og se hvad der dukker op.
Tænd et stearinlys – måske er det kalenderlyset eller adventslyset, som skal tændes og dæk op med juleservietter og julepynt på bordet, så vil julestemningen helt sikkert komme til dig. Julekrus er også en fantastisk ide som gave til f.eks. kalendergave til både børn og voksne, adventsgave, værtinde gave hvor du måske har puttet en pose kaffe, en dejlig julete eller noget andet ned i kruset. Skal du have julegæster, så vil dit julebord få de højeste karakterer af dine gæster, hvis du dækker op med flotte julekrus.
Når der er indbudt til julefrokost og julefest, så vil disse krus med julemotiv helt sikkert gøre glæde og give højt humør og julestemning rundt om bordet. Prøv det bare selv!
Julekrus kan anvendes i mikroovn og må også rengøres i opvaskemaskine. Dette julekrus er godkendt til fødevarer og må anvendes til både kolde og varme drikke.

Yderligere information

Vægt 0,13 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • julekrus med motiv med nostalgiske bramming nisser kan indeholde 35 cl.

    Bramming nisser på julekrus, porcelæn 10 cm. høj krus til jul

    25,00 DKK
DanishGerman