Krybbespil m/11 figurer. Højde op til 45,50 cm. – Eksklusivt kristent julepynt

3.147,00 DKK

Stort og smukt krybbespil m/11 figurer. Højde op til 45,50 cm. – Eksklusivt kristent julepynt. Dette exclusive krybbespil med 11 løse figurer er udført i flot hellig stil. Højden på figurerne er op til 45,50 cm.
Krybbespillet består af 11 figurer ialt: Maria, Jesus-barnet, Josef, en engel, de 3 visemænd og en hyrde samt en okse, et lam og et æsel.
Fortæl jule-evangeliet for dine børn med hjælp af disse flotte religiøse julefigurer. Fortæl børnene om hvorfor vi fejrer jul, og at Jesus blev født i Bethlehem i en krybbe i en stald.
Fortællingen kan levendegøres for dine børn med disse krybbefigurer. Krybbespillet er meget vejegnet til kirker, bytorve, i kristne skoler, børnehaver og foreninger. Prisen for hele krybbespillet med alle 11 dele er incl. fragt

På lager

Varenummer (SKU): 596449 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Figurerne illustrerer juleaften – Jesu fødsel i Bethlehem – og kan opstilles som man ønsker det. Særdeles flot krybbespil til julelandskab. Kan også bruges i forbindelse med at fortælle juleevangeliet
Krybbespil med 8 flotte figurer. Højde på figurerne op til 45,50 cm. Krybbespillet er meget vejegnet til kirker, bytorve, i kristne skoler, børnehaver og foreninger. Meget flot krybbespil til billig pris købes her.
Krybbespil i mange varianter og stilarter finder du hos os. Gør julefortællingen levende ved hjælp af fine religiøse figurer. Krybbespil med små figurer og med høje figurer. Krybbespils figurer med børnevenligt udseende og krybbespil med det klassiske nativity udseende.
Krybbespil består oftest af en stald, som skal forestille stalden i Bethlehem, hvor Jesus blev født, samt de forskellige figurer, som indgår i Biblens fortælling om Jesu fødsel. Jomfru Maria og tømmeren Josef, Jesus barnet, hyrder, De 3 Visemænd, englen Gabriel samt forskellige dyr. Men det er forskelligt i de enkelte sæt med krybbespil, hvilke figurer der medfølger. Dette kan der læses om i beskrivelsen af varen.
I nogle julekrybbe sæt er figurerne løse, så man kan flytte med dem, og i andre julekrybber sidder figurerne fast.
I mange hjem er det en juletradition at have et krybbespil stående fremme i juletiden. Et krybbespil som viser, hvorledes det gik til, ved den allerførste jul, da Jesus blev født.
Krybbespil med figurer kan også bruges til at fortælle juleevangeliet for dine børn eller børnebørn, eller i kristne børneklubber og spejder foreninger.
Du kan se vores store udvalg af krybbespil, som kan købes her på Alttiljul.dk her alttiljul.dk/?s=krybbespil

Yderligere information

Vægt 19 kg
Placering

49-01-04

DanishGerman