Krybbespil m/8 figurer. Højde op til 9 cm. Eksklusivt bibelsk julepynt

164,00 DKK

Dette exclusive krybbespil med 8 løse figurer er udført i flot hellig stil. Højden på figurerne er op til 9 cm.
Krybbespillet består af 8 figurer ialt: Josef, Maria, Jesus-barnet, De Hellige 3 Konger, englen Gabriel samt 1 hyrde med et lam i favnen.
Figurerne er fremstillet af polystone.
Fortæl jule-evangeliet for dine børn med hjælp af disse flotte religiøse julefigurer. Fortæl børnene om hvorfor vi fejrer jul, og at Jesus blev født i Bethlehem i en krybbe i en stald.
Fortællingen kan levendegøres for dine børn med disse krybbefigurer.

På lager

Varenummer (SKU): 596012 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Figurerne illustrerer juleaften – Jesu fødsel i Bethelem – og kan opstilles som man ønsker det. Kan også bruges i forbindelse med at fortælle juleevangeliet for børn og unge i f.eks. spejderforeninger, børneklubber, mini-konfirmander, dine egne børn og børnebørn. Særdeles flot krybbespil til julelandskab.
Krybbespil med 8 flotte figurer. Højde på figurerne op til 9 cm. Meget flot krybbespil til billig pris købes her.
Krybbespil i mange varianter og stilarter finder du hos os. Gør julefortællingen levende ved hjælp af fine religiøse figurer. Krybbespil med små figurer og med høje figurer. Krybbespils figurer med børnevenligt udseende og krybbespil med det klassiske nativity udseende.
Krybbespil består oftest af en stald, som skal forestille stalden i Bethlehem, hvor Jesus blev født, samt de forskellige figurer, som indgår i Biblens fortælling om Jesu fødsel. Jomfru Maria og tømmeren Josef, Jesus barnet, hyrder, De 3 Visemænd, englen Gabriel samt forskellige dyr. Men det er forskelligt i de enkelte sæt med krybbespil, hvilke figurer der medfølger. Dette kan der læses om i beskrivelsen af varen.
I nogle julekrybbe sæt er figurerne løse, så man kan flytte med dem, og i andre julekrybber sidder figurerne fast.
I mange hjem er det en juletradition at have et krybbespil stående fremme i juletiden. Et krybbespil som viser, hvorledes det gik til, ved den allerførste jul, da Jesus blev født.
Krybbespil med figurer kan også bruges til at fortælle juleevangeliet for dine børn eller børnebørn, eller i kristne børneklubber og spejder foreninger.
Du kan se vores store udvalg af krybbespil, som kan købes her på Alttiljul.dk her alttiljul.dk/?s=krybbespil

Figurerne illustrerer juleaften – Jesu fødsel i Bethelem – og kan opstilles som man ønsker det. Kan også bruges i forbindelse med at fortælle juleevangeliet for børn og unge i f.eks. spejderforeninger, børneklubber, mini-konfirmander, dine egne børn og børnebørn.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Placering

04-06-04

Du kunne også være interesseret i...

  • krybbespil med 8 flotte religiøse figurer op til 12

    Krybbespil m/8 figurer. Højde op til 12,5 cm. Eksklusivt bibelsk julepynt

    210,00 DKK
DanishGerman