Krybbespil med 9 figurer. Højde fra 4-13 cm. Polystone. Religiøst julepynt

168,00 DKK

Krybbespil med 9 meget flotte og detalierede trælignende figurer. Højde fra 4-13 cm.
Julekrybben består af 9 figurer ialt: Jomfru Maria med Jesus-barnet, Josef, De 3 hellige konger, en ko, et får og en hyrde med et lam og en engel.
Fortæl jule-evangeliet for dine børn med hjælp af disse flotte religiøse julefigurer.
Materialet er i Polystone, der tåler at stå undendørs.

På lager

Varenummer (SKU): 3351030 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Krybbespil i mange varianter og stilarter finder du hos os. Gør julefortællingen levende ved hjælp af fine religiøse figurer. Krybbespil med små figurer og med høje figurer. Krybbespils figurer med børnevenligt udseende og krybbespil med det klassiske nativity udseende.
Krybbespil består oftest af en stald, som skal forestille stalden i Bethlehem, hvor Jesus blev født, samt de forskellige figurer, som indgår i Biblens fortælling om Jesu fødsel. Jomfru Maria og tømmeren Josef, Jesus barnet, hyrder, De 3 Visemænd, englen Gabriel samt forskellige dyr. Men det er forskelligt i de enkelte sæt med krybbespil, hvilke figurer der medfølger. Dette kan der læses om i beskrivelsen af varen.
I nogle julekrybbe sæt er figurerne løse, så man kan flytte med dem, og i andre julekrybber sidder figurerne fast.
I mange hjem er det en juletradition at have et krybbespil stående fremme i juletiden. Et krybbespil som viser, hvorledes det gik til, ved den allerførste jul, da Jesus blev født.
Krybbespil med figurer kan også bruges til at fortælle juleevangeliet for dine børn eller børnebørn, eller i kristne børneklubber og spejder foreninger.
Du kan se vores store udvalg af krybbespil, som kan købes her på Alttiljul.dk her alttiljul.dk/?s=krybbespil

Yderligere information

Vægt 1,24 kg
Placering

04-05-04

DanishGerman