Tilbud

Krybbespil med 9 figurer i filt stof. Højde op til 20 cm. Unikt julepynt

125,00 DKK

Dette helt specielle krybbespil hvor figurerne er lavet af filt stof. Figurerne har en højde på op til 20 cm.
Menneske figurerne er fremstillet af en kraftig pap kegle belagt med filt stof og hovedet er en trækugle med hår og skæg.
Alle krybbespil figurer har et meget børnevenligt udseende med mange farver. Perfekte til at levendegøre juleevangeliet for mindre børn, da figurerne ikke går i stykker,
hvis man taber dem.
Julekrybben består af figurer ialt: Josef, Maria med Jesus-barnet, De Hellige 3 Konger, et æsel, 2 får samt en stald bygning.
Fortæl jule-evangeliet for dine børn med hjælp af disse flotte bibelske figurer. De vil elske at høre om den aller første juleaften.

På lager

Varenummer (SKU): 1861219 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Alle krybbespil figurer har et meget børnevenligt udseende med mange farver. Perfekte til at levendegøre juleevangeliet for mindre børn, da figurerne ikke går i stykker,
Krybbespil i mange varianter og stilarter finder du hos os. Gør julefortællingen levende ved hjælp af fine religiøse figurer. Krybbespil med små figurer og med høje figurer. Krybbespils figurer med børnevenligt udseende og krybbespil med det klassiske nativity udseende.
Krybbespil består oftest af en stald, som skal forestille stalden i Bethlehem, hvor Jesus blev født, samt de forskellige figurer, som indgår i Biblens fortælling om Jesu fødsel. Jomfru Maria og tømmeren Josef, Jesus barnet, hyrder, De 3 Visemænd, englen Gabriel samt forskellige dyr. Men det er forskelligt i de enkelte sæt med krybbespil, hvilke figurer der medfølger. Dette kan der læses om i beskrivelsen af varen.
I nogle julekrybbe sæt er figurerne løse, så man kan flytte med dem, og i andre julekrybber sidder figurerne fast.
I mange hjem er det en juletradition at have et krybbespil stående fremme i juletiden. Et krybbespil som viser, hvorledes det gik til, ved den allerførste jul, da Jesus blev født.
Krybbespil med figurer kan også bruges til at fortælle juleevangeliet for dine børn eller børnebørn, eller i kristne børneklubber og spejder foreninger.
Du kan se vores store udvalg af krybbespil, som kan købes her på Alttiljul.dk her alttiljul.dk/?s=krybbespil

Yderligere information

Vægt 0,27 kg
Placering

04-06-03

Du kunne også være interesseret i...

 • krybbespil med 10 figurer i børnevenlig stil

  Krybbespil med 10 søde figurer – religiøs julepynt

  137,00 DKK
 • Tilbud krybbespil figurer op til 10 cm. med jesus josef maria englen gabriel og et æsel

  Krybbespil med 5 figurer. Højde 3 – 10 cm. Klassisk bibelsk julepynt

  100,00 DKK
 • krybbespil med 8 flotte religiøse figurer op til 12 cm. Udsolgt

  Krybbespil m/8 figurer. Højde op til 12 cm. – Eksklusivt kristent julepynt

  198,00 DKK
DanishGerman