Kunstig granguirlande, GRØN uden ståltråd, Lametta juleranke, 270 cm.

33,00 DKK

Kunstig granguirlande uden ståltråd, ser ud som gran. Tyk lametta guirlande juleranke, GRØN. Kraftig lametta ranke der kan bruges som guirlande i loftet eller i julepyntede vinduer.
Denne juleguirlande eller ranke har en diameter på 7,0 cm. og en længde på 270 cm.
Den er blød og lækker lavet af tynde lametta folie strimler, som gør den naturtro.

På lager

Varenummer (SKU): 432280 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Sådan en lametta guirlande er ren nostalgisk julepynt. Du kan købe den i mange forskellige farver. Denne her i grøn får den til at ligne rigtig gran og kan bruges på samme måde. Men du undgår helt at det drysser. Den kraftige lametta guirlande bruges til at hænge som julepynt rundt i dit hjem. Pynter du op til jul med lametta ranker, vil det give julehygge, julestemning og flot udsmykning i alle de rum, den bliver hængt op i rundt om i dit hjem.
Du kan her se alle de mange farver og typer lametta guirlander, som vi sælger alttiljul.dk/?s=lametta+guirlande
At pynte sit hjem op til jul, er noget som de fleste glæder sig til. Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Placering

04-03-03

DanishGerman