Kunstig granranke guirlande med kunstig sne. Ranken måler 270 x 20 cm.

135,00 DKK

Dekorer nemt alle steder med denne grønne granranke med kunstig sne. Granranken kan bukkes og bøjes som man ønsker det, og det kunstige gran kan foldes ud til en diameter på 20 cm. Der er ialt 2,7 meter granranke i bundtet. Det kunstige gran kan også anvendes udendørs.

Brug denne granranke af kunstigt gran til at pynte omkring døre, vinduer og endda gardinstænger.
December måned er tiden med mange hyggelige stunder, og med denne granranke, kan du nemt og uden besværlig rengøring bagefter, skabe julehygge for alle.

På lager

Varenummer (SKU): 680441 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Dekorer nemt alle steder med denne kunstige grønne granranke. Granranken kan blive op til 20 cm. i diameter, og kan bukkes og bøjes som man ønsker det. At pynte sit hjem op til jul, er noget som de fleste glæder sig til.Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer. Der findes også samlere, – altså personer som samler på en bestemt slags julepynt f.eks. kravlenisser, julefigurer i glas, julehjerter, kræmmerhuse, julelysestager, nøddeknækker figurer, Babynisser, Brammingnisser, julekugler og meget andet. Nogle personer leder efter retro julepynt og andre efter sjovt julepynt. Nisser og måske især danske nisser er populært julepynt i danske hjem, og mange julenisser kan også anvendes som udendørs julepynt. Se f.eks. disse fantastiske koglenisser, som er en god ide til udendørs julepynt alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/koglenisser/
Her på hjemmesiden alttiljul.dk i vores webshop kan du købe lige netop det julepynt, som du ønsker at bruge til at pynte op til jul i dit hjem. Du kan købe færdigt julepynt lige til at hænge op eller sætte på din hylde, men du kan også købe hobbyposer, stjernestrimler, piberensere og lav-selv flettehjerter og kræmmerhuse, så du kan gør-det-selv med julepynten. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,8 kg
DanishGerman