Tilbud

Kunstig sne, løs sne til julelandskaber, 100 g. pose MEGET BILLIG PRIS

25,00 DKK

Kunstig sne er super nemt at arbejde med. Det klistrer ikke. Det er derfor nemt at sprede sneen ud, lige der hvor du ønsker det.
Posen indeholder 100 gram løs kunstig sne til MEGET BILLIG PRIS.
Denne pose er måske Danmarks billigste pris på kunstig sne.
Drømmer du om en hvid jul, så får du den lige her. Sneen falder fint som sne fra himlen. Giv nisselandskabet et ekstra pift ved at strø løs sne henover hele landskabet til sidst. Nemt at fjerne igen.
Løs sne til dekorationer, nisselandskab, juletræ og andre ting du gerne vil dekorere med sne.

Vi har et stort udvalg af forskellige pose størrelser af kunstig sne. Se dem her https://alttiljul.dk/?s=kunstig+sne

På lager

Varenummer (SKU): 470523 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hvordan skal dit nisselandskab være i år? Denne pose er måske Danmarks billigste pris på kunstig sne. KØB kunstig sne til BILLIG PRIS. Vi har et stort udvalg af pose størrelser på kunstig sne.
En dejlig gammeldags tradition er at lave nisselandskab og det er nemt og hyggeligt at lave, når man har anskaffet sig de forskellige figurer og andet tilbehør, som man vil anvende i sit julelandskab. Når først nisselandskabet er på plads, med de forskellige figurer man har valgt at bruge, så er det helt sikkert at julestemningen kommer og julehumøret er på sit højeste. Der er rigtig mange måder man kan lave sit nisselandskab på. Man kan vælge at bruge pladevat som underlag, som skal forestille hvidt sne alttiljul.dk/butik/pladevat-str-50-x-200-cm/ eller man kan drysse hvidt kunstigt sne ud på hylden, vindueskarmen eller hvor man nu har valgt at lave sit landskab alttiljul.dk/butik/kunstig-sne-100-g-meget-billig-loes-plastik-sne/ Både pladevat og kunstigt sne kan du købe i mange forskellige portions størrelser her på webshoppen alttiljul.dk.
Når det hvide underlag er lagt på plads, kan du begynde at indrette dit julelandskab med forskellige julefigurer. Vi har et væld af muligheder for nissefigurer og nissefamilier, som kan bruges til julelandskab. Udover denne viste Nissefamilie, kan man vælge en nissefamilie som de populære babynisser alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/babynisser/ hvor der findes utrolig mange varianter af nissefigurer. Man kan også vælge de gode gammeldags og nostalgiske Bramming nisser til dit julelandskab alttiljul.dk/produkt-kategori/bramming-nisser/ og du kan vælge at sætte små huse, kunstige juletræer, små gadelygter, kirker og meget andet i din juleby, helt efter dit eget ønske. Vi har rigtig mange ideer til tilbehør til nisselandskab her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julefigurer/
At hygge sig med børnene eller børnebørnene for at lave julelandskab er virkelig kvalitetstid for familien. Og når landskabet er færdigt, kan man sammen med børnene digte julehistorier om nisserne, som bor i julelandsbyen.
Lav en juletradition i familien om, at julelandskabet skal laves inden december måned. Brug derefter de 4 adventssøndage til at samles omkring nisselandskabet og lad børnene fortælle med deres fantasti, hvad de tror der sker i nissernes verden. Børn har en dejlig fantasi, og når det drejer sig om nisser og jul, så vil du blive overrasket over, hvad de kan finde på af sjove historier. Og nisserne – de elsker at samle store og små i juletiden, når deres nisselandskab skal findes frem og danne rammen om en del af familiens julehygge.

Yderligere information

Vægt 0,13 kg
Placering

04-03-02

DanishGerman