Tilbud

Kunstige grønne juletræer 2 stk med batteri LED lys . 15 cm. høje

59,00 DKK

2 stk. grønne pyntejuletræer til nisselandskaber, nissedør og julepynt i huset. Disse kunstige juletræer har en højde på 15 cm. og en diameter på 6 cm. Plastik juletræerne har påmonteret en lille LED lyskæde som kan lyse ved hjælp af 2 stk. AA batterier (eksl.) De 2 små juletræer til nisselandskaber og julepynt hænger sammen med ca. 15 cm. ledning imellem sig, og tændes samtidigt på tænd og sluk knappen på batteriæsken. Juletræerne er lavet af grøn plastik med hvid maling stænk, som skal ligne hvidt sne. Juletræerne står på en plastikfod.

På lager

Varenummer (SKU): 23001530 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Elsker du at lave julelandskab og nisselandskab, så kan du her på siden finde alt tilbehør og figurer dertil. Små julefigurer, kunstige juletræer, pladevat, kunstig sne, gadelamper og meget mere. Køb det billigt og på ét sted det hele.
En dejlig gammeldags tradition er at lave nisselandskab og det er nemt og hyggeligt at lave, når man har anskaffet sig de forskellige figurer og andet tilbehør, som man vil anvende i sit julelandskab. Når først nisselandskabet er på plads, med de forskellige figurer man har valgt at bruge, så er det helt sikkert at julestemningen kommer og julehumøret er på sit højeste. Der er rigtig mange måder man kan lave sit nisselandskab på. Man kan vælge at bruge pladevat som underlag, som skal forestille hvidt sne alttiljul.dk/butik/pladevat-str-50-x-200-cm/ eller man kan drysse hvidt kunstigt sne ud på hylden, vindueskarmen eller hvor man nu har valgt at lave sit landskab alttiljul.dk/butik/kunstig-sne-100-g-meget-billig-loes-plastik-sne/ Både pladevat og kunstigt sne kan du købe i mange forskellige portions størrelser her på webshoppen alttiljul.dk.
Når det hvide underlag er lagt på plads, kan du begynde at indrette dit julelandskab med forskellige julefigurer. Vi har et væld af muligheder for nissefigurer og nissefamilier, som kan bruges til julelandskab. Udover denne viste Nissefamilie, kan man vælge en nissefamilie som de populære babynisser alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/babynisser/ hvor der findes utrolig mange varianter af nissefigurer. Man kan også vælge de gode gammeldags og nostalgiske Bramming nisser til dit julelandskab alttiljul.dk/produkt-kategori/bramming-nisser/ og du kan vælge at sætte små huse, kunstige juletræer, små gadelygter, kirker og meget andet i din juleby, helt efter dit eget ønske. Vi har rigtig mange ideer til tilbehør til nisselandskab her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julefigurer/
At hygge sig med børnene eller børnebørnene for at lave julelandskab er virkelig kvalitetstid for familien. Og når landskabet er færdigt, kan man sammen med børnene digte julehistorier om nisserne, som bor i julelandsbyen.
Lav en juletradition i familien om, at julelandskabet skal laves inden december måned. Brug derefter de 4 adventssøndage til at samles omkring nisselandskabet og lad børnene fortælle med deres fantasti, hvad de tror der sker i nissernes verden. Børn har en dejlig fantasi, og når det drejer sig om nisser og jul, så vil du blive overrasket over, hvad de kan finde på af sjove historier. Og nisserne – de elsker at samle store og små i juletiden, når deres nisselandskab skal findes frem og danne rammen om en del af familiens julehygge.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Placering

05-01-05

Du kunne også være interesseret i...

  • to små juletræer forskellige højder til nisselandskab og nissedør

    Kunstige chenille juletræer, 2 stk. plastik juletræer til snelandskab

    20,00 DKK
DanishGerman