Kunstige roser hvid blomst, diam. 5 cm., 4 stk. – også til udendørs

20,00 DKK

Brug disse kunstige rose blomster i dekorationer, f.eks. juledekorationer, kirkegårdspynt, dørkranse m.m.. Blomsterhovedet har en diameter på 5 cm. og rosen har en stilk på ca. 15 cm. Roserne har en flot hvid farve. Disse kunstige roser er er fremstillet af skum plastik, så de kunstige blomster kan også anvendes og holde udendørs i f.eks. gravpynt og dørpynt til vinter og jul. Du får 4 stk. i ét bundt for den meget billige pris hos os. Det er let at adskille roserne og bruge dem enkeltvis.

 

På lager

Varenummer (SKU): 195262 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Disse meget livagtige hvide roser blomster kan anvendes i udendørs dekorationer f.eks. til gravsteder og dørkranse. Køb alt til juledekorationer her.
Lav nemt flotte juledekorationer, adventskranse, adventsdekorationer, kirkegårdskranse, kirkegårdsdekorationer med dette dekorationspynt. De kunstige blomster er nemme at anvende ved at stikke stilken ind i oasis eller ler.
Du kan se vores store udvalg af forskellige kogler og andet pynt og tilbehør til juledekorationer her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/til-juledekorationer/

Yderligere information

Vægt 0,08 kg
Placering

01-02-03

DanishGerman