Kunstige roser råhvid blomst, diam. 6 cm., 6 stk. – også til udendørs

30,00 DKK

Brug disse kunstige rose blomster i dekorationer, f.eks. juledekorationer, kirkegårdspynt, dørkranse m.m.. Blomsterhovedet har en diameter på 6 cm. og rosen har en stilk på ca. 20 cm. Roserne har en flot creme farvet farve. Disse kunstige roser er er fremstillet af skum plastik, så de kunstige blomster kan også anvendes og holde udendørs i f.eks. gravpynt og dørpynt til vinter og jul. Du får 6 stk. i ét bundt for den meget billige pris hos os. Det er let at adskille roserne og bruge dem enkeltvis.

På lager

Varenummer (SKU): 930088 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Disse meget livagtige creme farvede roser blomster kan anvendes i udendørs dekorationer f.eks. til gravsteder og dørkranse. Køb alt til juledekorationer her.
Lav nemt flotte juledekorationer, adventskranse, adventsdekorationer, kikegårdskranse, kirkegårdsdekorationer med dette dekorationspynt. De kunstige blomster er nemme at anvende ved at stikke stilken ind i oasis eller ler.
Du kan se vores store udvalg af forskellige kogler og andet pynt og tilbehør til juledekorationer her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/til-juledekorationer/

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

01-02-03

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbud oasis mosy grøn blomsterskum

  Oasis blokke – VÅD oasis blomsterskum – 20 stk. Big-Mosy

  95,00 DKK
 • kunstig rose blomst røde med stilk til juledekorationer

  Kunstige roser røde blomster, diam. 6 cm., 6 stk. – også til udendørs

  30,00 DKK
 • kunstig julestjerne blomst hvid med stilk til juledekorationer

  Kunstig julestjerne hvid blomst, diam. 13 cm. – også udendørs julepynt

  17,00 DKK
DanishGerman