Kunstige snebolde Ø6 cm. hvide til nisselandskab og julepynt, 6 stk.

22,00 DKK

Hvide kunstige snebolde med snor. Diameter 6 cm.
Disse flotte julekugler, som ligner snebolde er flotte at hænge op på dit juletræ eller en grangren. Giver julehygge og julestemning i dit hjem.

Snebolde er også perfekte i julelandskab og snelandskab med nisser og andre julefigurer.

På lager

Beskrivelse

Skal du lave vinterlandskab eller snelanskab, så er disse flotte hvide kunstige snebolde perfekte. Disse er 6 cm. i diameter, men vi har mange andre størrelser. Kunstige snebolde, kunstig sne og pladevat til at dekorere med til jul køber du nemt, hurtigt og billigt hos os.
Snebolde med snor er klar til at hænge på dit juletræ eller grangren i loftet. Sneboldene ser meget naturlige ud. De består af en flaminge kugle som er belagt med kunstig sne. De har en ujævn overflade som rigtige snebolde.
Brug også disse kunstige snebolde i snelandskab, vinterlandskab og julelandskab med nisser, juletræer og andre figurer.
Vi har et kæmpe udvalg af tilbehør til nisselandskaber. Du kan se et udvalg her, men kig dig omkring på webshoppen, og se den store mængde julepynt vi kan tilbyde til billige priser.
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julefigurer/
At hygge sig med børnene eller børnebørnene for at lave julelandskab er virkelig kvalitetstid for familien. Og når landskabet er færdigt, kan man sammen med børnene digte julehistorier om nisserne, som bor i julelandsbyen.
Lav en juletradition i familien om, at julelandskabet skal laves inden december måned. Brug derefter de 4 adventssøndage til at samles omkring nisselandskabet og lad børnene fortælle med deres fantasti, hvad de tror der sker i nissernes verden. Børn har en dejlig fantasi, og når det drejer sig om nisser og jul, så vil du blive overrasket over, hvad de kan finde på af sjove historier. Og nisserne – de elsker at samle store og små i juletiden, når deres nisselandskab skal findes frem og danne rammen om en del af familiens julehygge.

Yderligere information

Vægt 0,08 kg
Placering

04-01-01

DanishGerman