Kunstige snefnug – HVID iskrystal 15 cm. Find alt dit julepynt online her.

17,00 DKK

Kunstige snefnug som julepynt til at hænge op, f.eks. i et vindue.
Hvide kunstige iskrystaller til ophæng. Perfekt hvis du ønsker en hvid jul.
Hvidt snefnug på 15,3 cm. i højde og bredde.
Lavet af plastik, så de hvide snefnug kan også bruge som udendørs julepynt.
Vi har også en større version på 29 cm. https://alttiljul.dk/butik/juleophaeng-snefnug-hvid-iskrystal-29-cm/

På lager

Varenummer (SKU): 20561000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Store flotte kunstige snefnug – iskrystaller, som kan hænges op til jul. Vi har dem i 2 størrelser. Perfekte hvis du ønsker hvid jul som tema på dit julepynt.
At pynte sit hjem op til jul, er noget som de fleste glæder sig til. Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer. Der findes også samlere, – altså personer som samler på en bestemt slags julepynt f.eks. kravlenisser, julefigurer i glas, julehjerter, kræmmerhuse, julelysestager, nøddeknækker figurer, Babynisser, Brammingnisser, julekugler og meget andet. Nogle personer leder efter retro julepynt og andre efter sjovt julepynt. Nisser og måske især danske nisser er populært julepynt i danske hjem, og mange julenisser kan også anvendes som udendørs julepynt. Se f.eks. disse fantastiske koglenisser, som er en god ide til udendørs julepynt alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/koglenisser/
Julelandskaber, nisselandskab med vat og små figurer er også en populær slags julepynt. Ryd din vindueskarm eller en hylde på din reol og bred pladevat og kunstig sne ud på pladsen og lav din egen juleby med små figurer som nisser, juletræer, dyr m.m. Du finder et stort udvalg af julenisser og julefigurer her alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/ Du kan lade dine børn lave det eller du kan invitere dine børnebørn til en hyggelig juleaktivitet og lave julelandskab sammen med dem. På den måde kan du skabe herlige minde for dine børn og børnebørn. Så spørgsmålet: Findes der nisser ? ja det er kun din egen fantasi som kan svare på det.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk i vores webshop kan du købe lige netop det julepynt, som du ønsker at bruge til at pynte op til jul i dit hjem. Du kan købe færdigt julepynt lige til at hænge op eller sætte på din hylde, men du kan også købe hobbyposer, stjernestrimler, piberensere og lav-selv flettehjerter og kræmmerhuse, så du kan gør-det-selv med julepynten. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,03 kg
Placering

04-08-03

Du kunne også være interesseret i...

  • hvide kunstige snefnug diameter 29 cm. iskrystaller med snor til ophængning

    Kunstige snefnug – HVID iskrystal 29 cm. Find alt dit julepynt online her.

    33,00 DKK
DanishGerman