Lametta ranke GULD guirlande 5 m. lang til juletræspynt, Diam. 5 cm.

24,00 DKK

Lametta guirlande glitter ranke, diameter 5 cm og 5 m, guldfarvet. Lametta guirlanden kan hænges på et juletræ, men kan også klippes i mindre stykker og bruges i juledekorationer
og andre steder i dit hjem som julepynt.

På lager

Beskrivelse

Sådan en lametta guirlande til dit juletræ er ren nostalgisk julepynt. Du kan købe den i mange forskellige farver. Denne her er guldfarvet, som er en julefarve, mange holder af at pynte sit træ med. Den flotte glitter lametta guirlande bruges til at hænge på juletræet eller som julepynt rundt i dit hjem. Pynter du op til jul med lametta ranker, vil det give julehygge, julestemning og flot udsmykning i alle de rum, den bliver hængt op i rundt om i dit hjem. Juleguirlanden kan også klippes i mindre stykker og bruges i juledekorationer og andre steder som julepynt. Denne blå guirlande er også perfekt som bordpynt til nytår.
Du kan her se alle de mange farver og typer lametta guirlander, som vi sælger alttiljul.dk/?s=lametta+guirlande
At pynte sit hjem op til jul, er noget som de fleste glæder sig til. Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer.

Yderligere information

Vægt 0,08 kg
Placering

04-03-03

DanishGerman