Lysholder med forskellige dyr. Sølv. Til levende lys på juletræet.

49,00 DKK

Lysholdere til juletræ, balance lysholdere, juletræslysholdere – de små lysestager til de levende lys på juletræet har mange navne.
Disse lysholdere til juletræslys lavet af sølv metal med forskellige dyr. Længde 15 cm. Pakke med 6 stk. i “sølv”.
Denne model lysholder hænger stabilt på juletræet på grund af dyrene i bunden, som fungerer som vægtlod.
Smuk designet og funktionel juletræslysholdere til billig pris.

På lager

Varenummer (SKU): 13591093 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vi forhandler et stort og varieret udvalg af lysholdere til juletræ. Denne balanceholder i ” sølv ”med en forskellige dyr i bunden er både smuk og fungerer godt.
Levende lys på juletræet begyndte i Danmark i starten af 1800 tallet, og rigtig mange danskere vil stadig have levende stearinlys på juletræet, når der skal danses om juletræet juleaften. Disse lysholder til juletræslys er traditionelle, enkle og fungerer rigtig godt.
Når du skal have stearinlys tændt på dit juletræ, er det vigtigt at du har de rigtige lysholdere til juletræslysene.
Traditionelle lysholdere til juletræslys samt unikke juletræslysholdere finder du her på siden, hvor vi har alt til jul og alt til dit juletræ. Mere end 25 års erfaring med salg af julepynt.
Her på webshoppen kan du vælge mellem mange forskellige modeller juletræs lysholdere og vi har meget billige priser.
Levende lys på juletræet begyndte i Danmark i starten af 1800 tallet, og rigtig mange danskere vil stadig have levende stearinlys på juletræet, når der skal danses om juletræet juleaften.
Lysholdere og juletræslys er en af vore specialer, og af modeller som vi kan tilbyde her på webshoppen kan nævnes: – lysholdere med kugle i “”sølv”” – lysholdere med kugle i “”guld”” – lysholdere med kugle i “”stål”” – lysholdere med fantastisk sød kogle i “”guld”” – lysholdere med fantastisk sød kogle i “”sølv”” – lysholdere med fantastisk sød kogle i “”champagne”” – lysholdere med julefigurer i bunden – lysholdere med klips til at klemme på grenen på juletræet. Du kan se hele vores udvalg her alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/lysholdere-og-lys/
Lysholderne kan variere i holderens diameter, men alle kan bruges til det almindelige juletræslys som måler 1,2 cm. i diameter. Juletræslys som er selvslukkende kan du købe i rød og hvid her på hjemmesiden, og juletræslys i 100% ren stearin kan købes i hvid.
Søger du efter juletræspynt til dit juletræ? Her på siden finder du alt indenfor topstjerner, julekugler, engle, flag, lysholdere, juletræstæppe og alt til jul. Når det er tid for at pynte juletræ, er der mange traditioner med juletræspynt rundt om i de danske hjem. For nogle er det den nostalgiske juletræspynt som hænges på juletræet, og andre kan lide at finde nyt og moderne juletræspynt til at hænge på juletræet. Der er helt frit valg for hvilken slags julepynt, man ønsker at pynte op med. Hver familie har ofte sin helt egen tradition med julepynt og juletræspynt

Yderligere information

Vægt 0,16 kg
Placering

02-02-04

DanishGerman