Lyskæde til juletræ med 16 stk. store hvide LED lys

135,00 DKK

Lyskæden har 16 stk. flotte store plastiklys med LED pærer. Ligner rigtige stearinlys. Lyskæden er til både indendørs og udendørs brug. Der er 50 cm. imellem hvert lys. Hele kyskæden er 10,5 m. lang og der er 150 cm. kabel fra elstikket til første lys. 220 V-

På lager

Varenummer (SKU): 2616 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hos os finder du et bredt udvalg af lyskæder til juletræ. Vi har både til batteri og til strøm. Denne lyskæde har hvide kunstige juletræslys, som kan placeres på dit juletræ.
Juletræer med lyskæder er utrolig flotte og pyntelige at se på i den mørke tid omkring juletiden. Lyskæden kan også bruges til at sætte fast på andre slags træer end juletræer. Nyd synet af det flotte lys i den mørke tid i november og december.

Juletid er lig med lysets fest. Juletræer pyntet med lyskæder både udendørs og indendørs er noget af det smukkeste syn man kan se.
Vi har et bredt udvalg af lyskæder til juletræ udendørs og indendørs.
Vi har lyskæder til strøm 220V samt lyskæder til batteri.
Vi har også lyskæder som kan sættes sammen. Så hvis du skal bruge en rigtig lang lyskæde, kan du sætte dem i forlængelse af hinanden.
I de mørke vintermåneder november, december og januar hvor solen er på himlen i meget få timer, betyder det meget for os alle, at vi ser andet lys. Du kan være med til at skabe lys og dejligt humør ved at pynte et juletræ i haven med en lyskæde. Du kan også sætte lyskæde eller netlyskæde i et træ, du har i haven i forvejen. Vores lyskæder til udendørs brug er lavet med tykke holdbare lednings kabler. Lyskæder til indendørs juletræer er lavet med en tyndere og mere diskret lednings kabel. De små batteri lyskæder er lavet i helt tynde ledninger eller LED tråde. Disse små lyskæder med batteri er flotte at sno omkring en grangren eller en troldegren og hænge den op i loftet i din stue. Du kan samtidig pynte op med julekugler eller små pynte glasfugle på grangrenen. Små batterilyskæder er også meget brugte i lanterner og juledekorationer.

Yderligere information

Vægt 0,9 kg
Placering

49-01-01

DanishGerman