Metalkroge til ophæng af julekugler på juletræet, grønne, 75 stk.

10,00 DKK

Metalkroge grønne til ophæng af julekugler og julepynt på juletræet.
Pose med 75 stk.
Krogene er ca. 4 cm. lange og har S form, så de både kan hænge på
juletræets gren, samt der kan hænge en julekugle eller andet juletræspynt forneden.

Metalkrogene kan også bruges til at hænge julepynt op i troldegrene eller andre steder.
Metalkroge til ophæng på juletræet fås i sølv, guld og grøn.

På lager

Beskrivelse

Disse metalkroge i er uundværlige, når der skal pyntes juletræ. Krogene gør det meget let at hænge glaskugler og andet pynt på juletræet. Metalkroge til julepynt fås i grøn, guld og sølv.
Søger du efter juletræspynt til dit juletræ? Her på siden finder du alt indenfor topstjerner, julekugler, engle, flag, lysholdere, juletræstæppe og alt til jul. Når det er tid for at pynte juletræ, er der mange traditioner med juletræspynt rundt om i de danske hjem. For nogle er det den nostalgiske juletræspynt som hænges på juletræet, og andre kan lide at finde nyt og moderne juletræspynt til at hænge på juletræet. Der er helt frit valg for hvilken slags julepynt, man ønsker at pynte op med. Hver familie har ofte sin helt egen tradition med julepynt og juletræspynt.
Hvis man tænker nostalgisk juletræspynt så er julehjertet og kræmmerhuse noget af det mest nostalgiske og danske julepynt vi har. Julehjerter og kræmmerhuse hører man om i gamle julesange, som ”Juletræet med sin pynt, hvor der i vers 2 står følgende:
”Hjerter klippet med en saks,
af den fingernemme slags.
Kræmmerhus med krøllet hank,
som så let får en skavank.
Kurve, kugler, fugle, flag,
Op og ned og for og bag”.
Som gammeldags juletræspynt skal man også huske flagranker, trommer, engle og ikke mindst de hjemmelavede flettede papir stjerner. Flagranker med det danske flag kan føres helt tilbage til tiden omkring krigen i 1864, hvor dele af Danmark, var kommet under tysk styre. I samme periode blev det også meget populært at hænge trommer på juletræet – igen for at symbolisere fædrelandskærligheden til Danmark. Hvide engle på juletræet samt stjerner, evt. flettet af hvide papirstrimler hører til kategorien kristent julepynt. Englene, som hænges på juletræet symboliserer Englen Gabriel, som gav Jomfru Maria budskabet om, at hun skulle føde Jesus. Stjerner på juletræet symboliserer Bethlehems stjernen, som lyste på himlen og stalden, hvor det lille Jesus barn var født. Du kan her se et kæmpe udvalg af nostalgisk og gammeldags juletræspynt, som kan købes her på webshoppen alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/diverse-til-juletraeet/
Julekugler i glas er også populært og nostalgisk juletræspynt og senere er også julekugler i plastik kommet til. Der findes mange varianter af julekugler i glas og plastik og du kan vælge lige den farve eller de farver, som du ønsker alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/

Yderligere information

Vægt 0.04 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Udsolgt

    Metalkroge “guld” til ophæng af julekugler på juletræet, pose med 50 stk.

    10,00 DKK
DanishGerman