Microfiberklude med nisser, 3 stk. til rengøring

20,00 DKK

Gør julerengøringen festlig med disse sjove microfiberklude eller karklude med nissemor og nissefar. Hver klud måler 30 x 30 cm. tykke. På den ene side er der påtrykt juemotiv med “Nis Family” nissemor og nissefar. Mikrofiberkludene med julemotiv er en sjov gaveide til kalendergaver til voksne.

På lager

Varenummer (SKU): 45001519 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Mangler du ideer til julekalendergaver eller adventsgaver? Vi mange sjove juleting til voksne og børn. Microfiberklude med nisser, 3 stk. til rengøring gør julerengøringen festlig og sjov.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk finder du mange forskellige varer som er perfekte som kalendergaver til pakkekalender og adventsgaver til børn og voksne. Du kan gøre det i god tid inden jul, så du undgår stress og jag, for at få alle de små pakker bragt i orden. Og det er nemt at bestille online og få varerne sendt enten til din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller til en af de mange GLS pakkeshops, som findes rundt om i landet. På den måde undgår du også, at dine børn ser hvad du køber. Du kan i al hemmelighed gøre dine indkøb og få dem tilsendt og gemt af vejen, så dine børn ikke opdager, hvad du har købt til dem. Se f.eks. det kæmpe udvalg vi har af sjove julespil til alle aldre. Der er lige fra ”SOFUS” spillet (spilles som SortePer), adskillige udgaver af vendespil / huskespil til de lidt mere avancerede spil som ”Julius´s Juleby” (en slags Matador-spil for børn) og ”Nissemor med slaw i” (kendes også som Bedstemor med slaw i) alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/
Hobbyartikler er også altid et hit som kalendergave til børnene. Vi har mange forskellige hobbyposer, stjernestrimler, klippeark med kravlenisser og kræmmerhuse og meget meget mere.
Skal du lave pakkekalender til voksne finder du også her på hjemmesiden alttiljul.dk mange forskellige muligheder for gaveindkøb til kalendergaverne. Du kan tage et kig på siden med meget forskelligt julepynt
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julepynt/ Der kan du bl.a. finde juletændstikker, juleservietter, juledug, nostalgiske vinylfigurer til vinduet, sjove nissehuer og meget meget mere.
Flotte stearinlys til jul er også en vare, som er perfekt til pakkekalenderen til en voksen person
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-lys/
Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt og stearinlys til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,07 kg
Placering

01-04-01

Du kunne også være interesseret i...

  • rengøringssvampe skuresvampe med nisser

    Skuresvamp med nisser, 3 stk. til rengøring – Kalendergave til voksne

    20,00 DKK
DanishGerman