Moshjerte med hul i midten til dekoration, diameter 33 cm

49,00 DKK

Moshjerte med skæv form og med hul i midten. Velegnet til at dekorere yderligere. Hjertet har en diameter på 33 cm på det bredeste sted. Selve hjertet er 4 cm tykt, men det vil svulme lidt op, hvis den trækker fugt. Hjertet er nemt at pynte med bær, husløg eller en krølsløjfe. På denne måde kan du sætte dit eget præg på udformningen af dit pynt, lige meget om det er til pynt i hjemmet, på din dør eller på kirkegården. Du kan finde flere varer til dekoration her https://alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/til-juledekorationer/

På lager

Varenummer (SKU): 40382 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Pynt til juledekorationer og til kirkegården købes billigt her.
Når du skal lave juledekorationer til dit hjem, så finder du pynt til din juledekoration nemt og billigt her. At lave juledekorationer til jul er noget af den hyggeligste aktivitet man kan gøre i dagene i december op til jul. Det er sjovt og hyggeligt at lave sin egen juledekoration.
Vi har et stort udvalg af dekorationsmateriale og tilbehør til juledekorationer. Du kan købe natur kogler, farvede kogler, kunstige bær, dekorations bånd og en mængde andet dekorationsmateriale. Derudover har vi selvfølgelig også altid friskklippet dekorationsgran og pyntegrønt. Du finder også alle binderi artiklerne, som du skal bruge, når du laver juledekorationer eller blomster dekorationer, såsom vindseltråd, elefanttråd, pinholdere, den grønne oasisfix og meget andet. Vi har altid en FAST LAVPRIS på oasis blomsterskum, den grønne til våde dekorationer. Du finder den let her alttiljul.dk/butik/oasis-blokke-vaad-oasis-blomsterskum-20-stk-big-mosy/ Vores kunstige julestjerne blomster og kunstige roser er meget populære at bruge i f.eks. gravstedspynt til kirkegården.
Kig dig omkring på siden ” Til juledekorationer ” og få ideer og inspiration til din næste juledekoration. Pynt til juledekorationer købes billigt her.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Placering

01-04-03

DanishGerman