Nissedør, brun med to nisser, julebuk, fuglehus og mus, ialt 5 dele. Polystone

64,00 DKK

Nissedør, brun med to nisser, julebuk, fuglehus og mus, ialt 5 dele.
Nissedøren måler 14 x 7,5 cm.
Lad din nissefamilie flytte ind i hele december. Brug Nissedør og tilbehør som kalendergave.
Forkæl dine børn med denne hyggelige pakke bestående af ialt 5 dele:
Nissedør med to huller, et hjerte øverst og et musehul nederst. Dernæst to nisser med langt hvidt skæg, den ene står med en lanterne, den anden sidder med en fugl. Et fuglehus med en fugl og en lille mus.
Der medfølger klæbemasse (lærertyggegummi) til at sætte delene fast med.
Hele nissedørs sættet ligger i en æske, således at det er nemt at pakke ind og sende.
Alle dele er fremstillet af polystone, som også kan anvendes udendørs.

På lager

Beskrivelse

Køb her den originale Nissedør. Her bag døren bor nissen, og kun nissen kan åbne døren. Når nissen er flyttet ind, er det en god ide at forkæle den lidt – det kunne være med pebernødder, en lille skål med risengrød eller noget andet nisser godt kan lide, – ellers bliver det måske en drillenisse…. Dørene monteres på væggen, og hele december måned sørger nissedørene for spænding, tanker fyldt med fantasi og måske overraskelser…..
Den søde nissedør er meget populær hos børnene, der elsker at pynte op ved nissedøren med små træsko, skål med risengrød, julesok, juletræ, ski og meget mere alt sammen i mini udgaver, som passer til Nissedøren. En nissedør i dit hjem, vil skabe julestemning og juleglade børn, som spændt venter på, om nissen skulle komme ud af døren. Og det er vigtigt at du holder nissen glad med risengrød og andre lækkerier, så han ikke bliver til en rigtig drillenisse !
Den lille søde nissedør, som fåes i flere varianter, kan skab julehygge og julestemning for alle børn. Giv børnene ekstra tilbehør til Nissedøren i kalendergave og adventsgave, og lad børnene være med til at skabe julehistorier om den lille drillenisse, som bor bag døren. Vi forhandler Nissedøre og et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til Nissedøren her på vores webshop og nisseshop.

Yderligere information

Vægt 0,26 kg
Placering

04-02-01

DanishGerman