Nissedør som DIY med tilbehør. Mal selv. God kalendergave til børn

64,00 DKK

Lad din nissefamilie flytte ind i hele december. Forkæl dine børn med denne hyggelige DIY pakke bestående af ialt 8 dele: Nissedør med stige, krans, kane, træsko, postkasse, træ og svamp. Højde på Nissedøren samt delene der til er fra 2,5 cm. op til ca. 15 cm.. Der medfølger klæbemasse (lærertyggegummi) til at sætte delene fast med samt farver og pensel til at male med. Hele nissedørs sættet ligger i æske med flamingo, således at det er nemt at pakke ind og sende. Alle dele er fremstillet af polystone, som også kan anvendes udendørs.

På lager

Beskrivelse

Køb den originale populære Nissedør her. Flere modeller og stort udvalg af tilbehør til Nissedør. Lad nissen flytte ind og få rigtig julestemning i hjemmet. Her bag døren bor nissen, og kun nissen kan åbne døren. Når nissen er flyttet ind, er det en god ide at forkæle den lidt – det kunne være med pebernødder, en lille skål med risengrød eller noget andet nisser godt kan lide, – ellers bliver det måske en drillenisse…. Dørene monteres på væggen, og hele december måned sørger nissedørene for spænding, tanker fyldt med fantasi og måske overraskelser…..
Den søde nissedør er meget populær hos børnene, der elsker at pynte op ved nissedøren med små træsko, skål med risengrød, julesok, juletræ, ski og meget mere – alt sammen i mini udgaver, som passer til Nissedøren. En nissedør i dit hjem, vil skabe julestemning og juleglade børn, som spændt venter på, om nissen skulle komme ud af døren. Og det er vigtigt at du holder nissen glad med risengrød og andre lækkerier, så han ikke bliver til en rigtig drillenisse !
Den lille søde nissedør, som fåes i flere varianter, kan skab julehygge og julestemning for alle børn. Giv børnene ekstra tilbehør til Nissedøren i kalendergave og adventsgave, og lad børnene være med til at skabe julehistorier om den lille drillenisse, som bor bag døren. Vi forhandler Nissedøre og et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til Nissedøren her på vores webshop og nisseshop.

Yderligere information

Vægt 0,44 kg
Placering

05-02-01

DanishGerman