Nissehue, rød/hvid med elastik til hund og kat Gaver til dyr til jul.

25,00 DKK

Nissehue til hund og kat i rødt plys med hvid bort, top og poteaftryk foran. Huen er forsynet med elastik. Velegnet til adventsgave til dit kæledyr.

På lager

Varenummer (SKU): 5446 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Nissehuen her er til din hund eller kat. Den er i rødt plys med hvid bort, top og poteaftryk foran. Huen er forsynet med elastik. Velegnet til adventsgave til dit kæledyr.
Giv din hund eller kat dette festlige juletøj på til jul. Nissehue til hund, kat eller andre husdyr med pote broderet på. Skal du fejre jul med dit husdyr, så vil dette juletøj til dyr være helt perfekt og alle vil komme i julestemning.
Køb nissehuer til dyr, babyer, børn og voksne i stor jule webshop og nisse shop med alt til jul.
Vi har et kæmpe udvalg af forskellige nissehuer i lækkert plys, filt, korte og lange modeller.
Vi har billige nissehuer til børn fra 15 kr. pr. stk. og sjove nissehuer til dyr, og små nissehuer til flaskerne på julebordet. Du kan se hele vores store sortiment af nissehuer og nissetøj her alttiljul.dk/?s=nissehue
Intet er mere populært i julemånederne end nissehuer. Det er både voksne og børn som bruger nissehue til at sprede julestemning med, der hvor de færdes i f.eks. børnehave, skole og arbejdsplads. Ifør dig en nissehue og du vil straks mærke, hvordan det gode julehumør spreder sig omkring dig. Vi har mange forskellige typer nissehuer til baby, børn og voksne. Kig dig omkring her på vores webshop med alt til jul. Du kan få varerne leveret lige til din dør. Nemt og enkelt at handle på alttiljul.dk

Yderligere information

Vægt 0,06 kg
Placering

06-04-05

DanishGerman