Nissehue, strikket kvalitet, rød med bordeauxfarvede prikker.

50,00 DKK

Kort nissehue med kvast, 55×52 cm. Strikket i en tyk varm kvalitet i en dejlig rød julefarve med bordeauxfarvede prikker. 100% akryl. Kan vaskes ved 30 grader.

På lager

Varenummer (SKU): 33001177 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Denne korte nissehue med kvast, er måske lige det du står og mangler til et julearrangement. Denne model er strikket i en tyk varm kvalitet i en dejlig rød julefarve med bordeauxfarvede prikker. Den måler 55×52 cm og er i 100% akryl. Kan vaskes ved 30 grader.
Vil du have en anden type nissehue til decembers arrangementer, kan du se vores store udvalg her (link). De findes både i korte og lange udgaver og i forskellige farver og mønstre. Find inspiration ved at kikke rundt imellem de mange modeller vi kan tilbyde. I hele december måned fejres den hyggelige julehøjtid, og du kan bidrage til julestemning og julehumør på din arbejdsplads, til julefrokost, til familiefesten eller i skolen ved at tage en sjov nissehue eller julehat på hovedet. Eller hvad med at du køber en nissehue til pakkekalenderen til dit barn eller til en af julens dejlige selskabslege? Vi har nissehuer til babyer, børn og voksne i vores jule webshop og nisse shop med alt til jul. Nissehue med teksten ”Baby´s 1´st” er oplagt til de yngste børn.
Vi har et kæmpe udvalg af forskellige nissehuer i lækker plys, filt, korte og lange modeller.
Vi har billige nissehuer til børn fra 15 kr. pr. stk. og sjove nissehuer til dyr, og små nissehuer til flaskerne på julebordet. Du kan se hele vores store sortiment af nissehuer og nissetøj her alttiljul.dk/?s=nissehue
Intet er mere populært i julemånederne end nissehuer. Det er både voksne og børn som bruger nissehue til at sprede julestemning med, der hvor de færdes i f.eks. børnehave, skole og arbejdsplads. Ifør dig en nissehue og du vil straks mærke, hvordan det gode julehumør spreder sig omkring dig. Vi har mange forskellige typer nissehuer til baby, børn og voksne. Kig dig omkring her på vores webshop med alt til jul. Du kan få varerne leveret lige til din dør. Nemt og enkelt at handle på alttiljul.dk

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

06-05-05

DanishGerman