Tilbud

Nøddeknækker figur i træ, grøn med guldglimmer Højde 38 cm. Unikt julepynt

175,00 DKK

Nøddeknækker figur i træ, grøn med guldglimmer Højde 38 cm.
Nøddeknækkeren er enkel og meget fin med flotte glimmer detaljer samt sorte blanke støvler, flot sort soldaterhat med glitter på hovedet og et flot hvidt pels skæg.
Figuren står på en firkantet plade, der måler 9 x 8 cm
Denne nøddeknækker har bag på figuren et håndtag som man kan bevæge nøddeknækkerens underkæbe, så det ser ud som om han snakker.

På lager

Varenummer (SKU): 19281065 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Kæmpe udvalg af de flotteste nøddeknækker figurer til billige priser finder du her. Se denne grønne nøddeknækker figur. Vi har alt i julepynt og mange forskellige størrelser og modeller nøddeknækkere.
Nøddeknækkerfiguren, også kaldet “The Nutcracker” stammer fra den berømte ballet “Nøddeknækkeren med musik af Tjaikovskij. Figurer med Nøddeknækker er meget populære over hele verden og også i Danmark. De er et stort samleobjekt og fåes i mange forskellige udgaver, og du kan købe mange forskellige moddeler nøddeknækker her på vores hjemmeside alttiljul.dk. Nøddeknækkeren bruges ikke kun som julepynt, men kan også pynte op i din stue, dit køkken, børnenes værelse eller i din entre hele året rundt.
At pynte sit hjem op til jul, er noget som de fleste glæder sig til. Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer. Der findes også samlere, – altså personer som samler på en bestemt slags julepynt f.eks. kravlenisser, julefigurer i glas, julehjerter, kræmmerhuse, julelysestager, nøddeknækker, Babynisser, Brammingnisser, julekugler og meget andet.
Julelandskaber, nisselandskab med vat og små figurer er også en populær slags julepynt. Ryd din vindueskarm eller en hylde på din reol og bred pladevat og kunstig sne ud på pladsen og lav din egen juleby med små figurer som nisser, juletræer, dyr m.m. Du kan lade dine børn lave det eller du kan invitere dine børnebørn til en hyggelig juleaktivitet og lave julelandskab sammen med dem. På den måde kan du skabe herlige minde for dine børn og børnebørn. Her på hjemmesiden alttiljul.dk i vores webshop kan du købe lige netop det julepynt, som du ønsker at bruge til at pynte op til jul i dit hjem. Du kan købe færdigt julepynt lige til at hænge op eller sætte på din hylde, men du kan også købe hobbyposer, stjernestrimler, piberensere og lav-selv flettehjerter og kræmmerhuse, så du kan gør-det-selv med julepynten. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,46 kg
Placering

04-08-05

DanishGerman