Tilbud

Nøddeknækker figurer med snor, 12,5 cm høj, pk. med 6 stk. – julepynt

175,00 DKK

Meget flotte nøddeknækker figurer som både kan stå til pynt eller hænge til pynt i snoren i toppen. Pakken indeholder 6 nøddeknækkerfigurer, fordelt over 4 forskellige modeller. Hver nøddeknækker figur, som er ca. 12,5 cm. høj og ca. 3 x 4 cm. i bredden.
Nøddeknækkerne er lavet af fyrtræ og malet med mange flotte detaljer i blanke farver som hvid, rød, grøn, blå og guld. Hver nøddeknækker har også et flot skæg og hår af pels. De 6 nøddeknækker figurer ligger i en flot rød æske med gennemsigtigt plastiklåg.
Disse Nøddeknækker figurer har mange flotte detaljer i form af musikinstrumenter, sværd og stav.
Bag på figuren er et håndtag som man kan bevæge nøddeknækkerens underkæbe med, så det ser ud som om han snakker.

På lager

Varenummer (SKU): 23521013 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Nøddeknækker figur i store og små modeller til billige priser. Se det største udvalg af nøddeknækkeren til jul her i Danmarks måske største webshop med julepynt. Kæmpe udvalg af den populære Nøddeknækker figur i pakker med flere styk og enkeltvis. Disse er med snor til ophængning.
Nøddeknækker figuren, også kaldet “The Nutcracker” stammer fra den berømte ballet “Nøddeknækkeren” med musik af Tjaikovskij. Figurer med Nøddeknækker er meget populære over hele verden og også i Danmark. Nøddeknækkeren har eksiteret som julepynt i mange år, men det er især i de senere år, at nøddeknækker julepynt er kommet ind i de danske hjem til jul. Nøddeknækker figurer er et stort samleobjekt og fåes i mange forskellige udgaver. Nøddeknækkeren bruges ikke kun som julepynt, men kan også pynte op i din stue, dit køkken, børnenes værelse eller i din entre hele året rundt. Den nostalgiske eventyrfigur Nøddeknækkeren fås i mange varianter og størrelser. Du kan her på vores webshop finde lige nøjagtig den nøddeknækker figur, som passer i dit hjem.
Skal du bruge nøddeknækker figurer som juletræspynt, så kan du købe mindre modeller med snor til ophængning. Skal du bruge nøddeknækker figur som en julefigur ved juletid, så kan du købe større og helt store nøddeknækker figurer i flotte stærke farver, som matcher til de traditionelle julefarver. Ønsker du at have de flotte nøddeknækker figur stående fremme i din bolig hele året rundt, så kan du vælge farver, som matcher til din bolig. Du kan se hele vore store udvalg af nøddeknækker figurer her alttiljul.dk/?s=n%C3%B8ddekn%C3%A6kker
Køb julepynt og smukke nøddeknækker figur til billige priser hos Alttiljul.dk.

Yderligere information

Vægt 0,34 kg
Placering

04-07-02

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud spilledåse med fire nøddeknækker figurer i træ drejer rundt

    Spilledåse med Nøddeknækker figurer i træ, Tchaikovsky ouverture

    220,00 DKK
DanishGerman