Plast bordløber med julestjerner og lys. Dekoration til julebordet

12,00 DKK

Plast bordløber med julestjerner og lys. Flot dekoration til julebordet måler 40×150 cm.
I røde, hvide og guldfarver, meget dekorativ.
Gør dit bord ekstra festligt til julefrokosten eller juleaften med julekonfetti som bordpynt.
Julestemningen omkring julebordet vil være helt i top.

På lager

Beskrivelse

Skal du lave familiens flotteste julebord med det flotteste jule bordpynt? Brug er denne julebordløber med julestjerner og lys på midten af dit bord og se hvilken effekt det giver.
Skal du dække et flot julebord? Find flotte, søde, sjove og billige ting til din borddækning. Et veldækket julebord er noget som er skønt at forberede og gøre klar.
I juletiden op til jul og i juledagene i december måned er det dejligt at komme på besøg hos familie og venner og se, hvordan de har pyntet deres hjem op til jul, men det er bestemt også dejligt selv at forberede at skulle have gæster. Vi har mange forskellige effekter der kan bruges til at dekorere dit julebord med her på alttiljul.dk
Skal du have julegæster, så vil dit julebord blive beundret af dine gæster, hvis du dækker op med en flot juledug, julekonfetti, julekrus, juleservietter, julelys og måske et par hyggelige julefigurer midt på bordet Prøv det bare selv !
Du kan her få ideer og inspiration til borddækning, da vi har et stort udvalg af brugskunst til jul alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julepynt/
Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,01 kg
Placering

05-03-03

DanishGerman