Plastik hjerter til jul, juletræspynt, GULD 4 cm mat/blank/glitter 15 stk

25,00 DKK

Plastik hjerter til jul, juletræspynt, GULD 4 cm i bredde og højde, mat/blank/glitter.
Ialt 15 stk – der er 5 stk. af hver slags overflade. Perfekte som juletræspynt og som pynt i juledekorationer, adventskranse, dørkranse, æresporte, bordpynt m.m.

Pynt dit juletræ med disse julehjerter og dit juletræ vil give den perfekte julestemning. Vælg èt farvetema eller mix med de andre farver vi også sælger. Juletræspynt i plastik er mere holdbart og går ikke så let i stykker, så det er mere sikker i brug overfor børn og dyr.
Julehjerter af plastik kan også anvendes som udendørs julepynt.

På lager

Varenummer (SKU): 235590 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Brug hjerter i plastik til juletræ og juledekorationer. F.eks. denne boks med 15 stk. GULD julehjerter i mix af matte, blanke og med glitter. Køb dem til billig pris her.
Pynt dit juletræ med disse julehjerter og dit juletræ vil give den perfekte julestemning. Hjerterne er også gode at bruge i juledekorationer eller at hænge op i en grangren eller troldegren i din julepyntede stue. Du kan også anvende plastikhjerterne i en dørkrans eller udendørs dekoration. Vælg èt farvetema eller mix med de andre farver vi også sælger. Juletræspynt i plastik er mere holdbare og går ikke så let i stykker, så de er mere sikre i brug overfor børn og dyr. Juletræspynt af plastik kan anvendes som udendørs julepynt. Hjerterne vil også være fine som pynt i en æresport hele året rundt til f.eks. bryllup og kobberbryllup og andre bryllupsdage.

Yderligere information

Vægt 0,25 kg
Placering

07-01-02

DanishGerman