Tilbud

Plastik julekogler 2 stk. guldfarvede med glimmer. Længde 12,5 cm

16,00 DKK

Plastik julekogler 2 stk. guld/champagne farvet.
Med glimmer med ring i toppen og snor medfølger.
Længde 12,5 cm. Diameter 6 cm.

På lager

Beskrivelse

Her på Alttiljul.dk kan du købe flotte figurer, kogler og julekugler i forskellige populære serier af julepynt som f.eks. Christmas Moments og Apoteker Nissen. Disse typer julekugler, kogler og figurer findes både som plastik og i glas. Derudover finder du på vores webshop mange andre forskellige pakninger af figurer, kogler og kugler med dekoration. Du finder sjove julekugler, anderledes julekugler, traditionelle julekugler, julekugle figurer og vi har ry for at sælge billigt julepynt og billige julekugler men også flot julepynt og juletræspynt. Vores vareudvalg af gammeldags julepynt, moderne julepynt, sjovt julepynt – ja al slags julepynt giver dig ideer og inspiration til din jul og hvordan du kan pynte op til jul i dit hjem. Køb julepynt til dit juletræ her. Vi har juletræspynt til enhver smag og stil, uanset om du ønsker gammeldags julepynt, nostalgisk julepynt, retro julepynt, moderne julepynt eller julepynt i de helt nye og trendy farver.
Vi har også de smarte små metalkroge, som gør det nemt at hænge julekuglerne på juletræet. Du kan få dem i sølv, guld og grønne alttiljul.dk/?s=metalkroge
Julekugler og figurer bruges også til andet end at hænge på juletræet. Man kan også hænge dem op i vinduerne, så de pynter både når man ser dem inde- og udefra. Det er også meget dekorativt at hænge en troldegren op, evt. med en lille batteri lyskæde på, og så pynte troldegrenen med julekugler og figurer i forskellige farver og størrelser. Julekugler og figurer er også fine som pynt til juledekorationer eller adventskranse.

Yderligere information

Vægt 0,06 kg
Placering

05-03-03

DanishGerman