Udsolgt

Plastik julekugle hvid med sølv stjerne, Ø 7,5 cm.

8,00 DKK

Enekltvis julekugle i plastik til dit juletræ, juledekoration, troldegren eller andre steder.
Plastik julekuglen er ca. 7,5 cm. i diameter. Egentlig er julekuglen transperant, men den er dekoreret
med strejf af hvid farve, så den fremstår både hvid og gennemsigt. På 2 af siderne er plastikkuglen
dekoreret med en stjerne i sølvglitter. I toppen af juletræskuglen er en sølv farvet plastik hænger samt
en sølv snor, til at hænge julekuglen på dit juletræ med.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 23201005 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sød og tidsløs julekugle i plastik som fremstår både som en gennemsigtig kugle samt en dekoreret julekugle. Pynt dit juletræ med disse julekugler og dit juletræ vil give den perfekte julestemning.
Julekugler i plastik er mere holdbare end andre julekugler. Plastikjulekugler kan oftest holde til at blive tabt på gulvet. Derfor er plastik julekugler en god ide, hvis man han mindre børn og kæledyr i hjemmet, som f.eks. hund og kat. Fordi julekugler i plastik ikke går så let i stykker, har man ikke samme risiko for skår og splinter på gulvet, hvis man er uheldig at tabe en julekugle.
Julekugler i plastik kan også anvendes udendørs, men man skal forvente at de mister noget af farven ved udendørs ophold i flere måneder.
Julekugler bruges også til andet end at hænge på juletræet. Man kan også hænge dem op i vinduerne, så de pynter både når man ser dem inde- og udefra. Det er også meget dekorativt at hænge en troldegren op, evt. med en lille batteri lyskæde på, og så pynte troldegrenen med julekugler i forskellige farver og størrelser. Julekugler er også fine som pynt i en juledekoration eller en adventskrans. Til at bruge i juledekorationer har vi også hjerter, stjerner, kogler og mange andre figurer. Kig dig omkring her på siden og vælg lige det, som du allerbedst kan lide. Husk du kan få dine valgte varer leveret lige til døren – og det kan ske hele året rundt. Nemmere kan det ikke være.
Vi har også et kæmpe udvalg af ensfarvede julekugler og julekugler med dekoration i glas. Du kan se udvalget her alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-glas/

Yderligere information

Vægt 0.03 kg