Tilbud

Plastik julekugler til juletræ BLÅ, LYSEBLÅ, SØLV Ø6 cm. combi, 20 stk.

40,00 DKK

Plastik julekugler til juletræ som juletræspynt. Arkstiske kolde is farver som blå, lyseblå og sølv Ø6 cm. i mix pakke med ensfarvede og dekorerede julekugler. Ialt 20 stk.
Boxen indeholder 14 stk. ensfarvede plastik julekugler samt 6 stk. julekugler med julemotiver i matchende farver.
Diameter på alle 20 julekugler 6 cm.
Der medfølger snore til ophængning af julekuglerne. Leveres i praktisk plastik æske med håndtag.
Pynt dit juletræ med disse julekugler og dit juletræ vil give den perfekte julestemning. Vælg èt farvetema eller mix med de andre farver vi også sælger.
Julekugler i plastik er mere holdbare og går ikke så let i stykker, så de er mere sikre i brug overfor børn og dyr.
Julekugler af plastik kan også anvendes som udendørs julepynt.
Denne plastik julekugle er billig og perfekt til at klistre tekst på, som er meget populært.

På lager

Varenummer (SKU): 235856 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

UHØRT LAV PRIS på denne boks med et mix af 20 stk. julekugler i kolde arktiske is farver til juletræspynt. Se vores KÆMPE UDVALG af julekugler i plastik til juletræ og julepynt. Vi har købt et kæmpe restparti af julekugler i plastik, og kan derfor sælge 1. klasses varer til UHØRT LAVPRIS!
På de fleste juletræer rundt om i de danske hjem hænger der julekugler som julepynt på juletræet. Nogle vælger at pynte deres juletræ med den samme farve julekugler på hele juletræet, måske fordelt over flere forskellige størrelser, og andre vælger at pynte deres juletræ med julekugler med dekoration på, og måske en blanding af hjemmelavede julekugler, gamle julekugler og nye moderne julekugler. Her på hjemmesiden har vi et kæmpe udvalg af plastik julekugler alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-plastik/
Du kan købe sortimenter i forskellige farver, hvor overfladerne på julekuglerne er forskellige. Der kan være julekugler der ligner golfbolde, julekugler med glimmer, julekugler med hulmønster og matte og blanke julekugler. Du kan også købe æsker, hvor alle julekuglerne i æsken er ens. Vi har store julekugler i plastik med diameter helt op til 25 cm.
Julekugler i plastik er mere holdbare end andre julekugler. Plastikjulekugler kan oftest holde til at blive tabt på gulvet. Derfor er plastik julekugler en god ide, hvis man han mindre børn og kæledyr i hjemmet, som f.eks. hund og kat. Fordi julekugler i plastik ikke går så let i stykker, har man ikke samme risiko for skår og splinter på gulvet, hvis man er uheldig at tabe en julekugle.
Mindre skønhedsfejl kan i sjældne tilfælde forekomme.
Julekugler i plastik kan også anvendes udendørs, men man skal forvente at de mister noget af farven ved udendørs ophold i flere måneder.
Julekugler bruges også til andet end at hænge på juletræet. Man kan også hænge dem op i vinduerne, så de pynter både når man ser dem inde- og udefra. Det er også meget dekorativt at hænge en troldegren op, evt. med en lille batteri lyskæde på, og så pynte troldegrenen med julekugler i forskellige farver og størrelser. Julekugler er også fine som pynt i en juledekoration eller en adventskrans. Til at bruge i juledekorationer har vi også hjerter, stjerner, kogler og mange andre figurer. Kig dig omkring her på siden og vælg lige det, som du allerbedst kan lide. Husk du kan få dine valgte varer leveret lige til døren – og det kan ske hele året rundt. Nemmere kan det ikke være.
Vi har også et kæmpe udvalg af ensfarvede julekugler og julekugler med dekoration i glas. Du kan se udvalget her alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-glas/

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud plastik julekugler ø6 mix af pink og rosa

    Plastik julekugler til juletræ PINK og ROSA farver Ø6 cm. combi, 20 stk.

    40,00 DKK
DanishGerman