Udsolgt

Plastik julekugler til juletræ, lyserøde Ø 4 – 6 cm. 30 stk.

85,00 DKK

Julekugler i plastik, diameter 4 – 6 cm., 30 stk. lyserøde
Forskellige lyserøde farvede julekugler i plastik. Flotte lyserøde plastik kugler som juletræspynt. Snor til ophæng på juletræet medfølger.
Boxen indeholder et mix af julekugler til f.eks. dit juletræ: blanke, matte og julekugler med glitter. Julekuglerner i denne pakke ligger i et mix af størrelserne Ø4 og Ø6.
30 stk. julekugler i forskellige størrelser og med forskellige overflader. . En populær pakke, som gør sig flot på juletræet. Vi har mange forskellige pakker med julekugler.

Plastikkugler holder bedre end glaskugler. De kan for det meste holde til at blive tabt på gulvet. Vi har et kæmpe udvalg af julekugler her på webshoppen.”

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 22937 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Det største udvalg af plastik julekugler til juletræet til billige priser finder du her. F.eks. denne boks med mix af 30 stk. lyserøde julekugler diameter 4 – 6 cm.
På de fleste juletræer rundt om i de danske hjem hænger der julekugler som julepynt på juletræet. Nogle vælger at pynte deres juletræ med den samme farve julekugler på hele juletræet, måske fordelt over flere forskellige størrelser, og andre vælger at pynte deres juletræ med julekugler med dekoration på, og måske en blanding af hjemmelavede julekugler, gamle julekugler og nye moderne julekugler. Her på hjemmesiden har vi et kæmpe udvalg af plastik julekugler alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-plastik/
Du kan købe sortimenter i forskellige farver, hvor overfladerne på julekuglerne er forskellige. Der kan være julekugler der ligner golfbolde, julekugler med glimmer, julekugler med hulmønster og matte og blanke julekugler. Du kan også købe æsker, hvor alle julekuglerne i æsken er ens. Vi har store julekugler i plastik med diameter helt op til 25 cm.
Julekugler i plastik er mere holdbare end andre julekugler. Plastikjulekugler kan oftest holde til at blive tabt på gulvet. Derfor er plastik julekugler en god ide, hvis man han mindre børn og kæledyr i hjemmet, som f.eks. hund og kat. Fordi julekugler i plastik ikke går så let i stykker, har man ikke samme risiko for skår og splinter på gulvet, hvis man er uheldig at tabe en julekugle.
Mindre skønhedsfejl kan i sjældne tilfælde forekomme.
Julekugler i plastik kan også anvendes udendørs, men man skal forvente at de mister noget af farven ved udendørs ophold i flere måneder.
Julekugler bruges også til andet end at hænge på juletræet. Man kan også hænge dem op i vinduerne, så de pynter både når man ser dem inde- og udefra. Det er også meget dekorativt at hænge en troldegren op, evt. med en lille batteri lyskæde på, og så pynte troldegrenen med julekugler i forskellige farver og størrelser. Julekugler er også fine som pynt i en juledekoration eller en adventskrans. Til at bruge i juledekorationer har vi også hjerter, stjerner, kogler og mange andre figurer. Kig dig omkring her på siden og vælg lige det, som du allerbedst kan lide. Husk du kan få dine valgte varer leveret lige til døren – og det kan ske hele året rundt. Nemmere kan det ikke være.
Vi har også et kæmpe udvalg af ensfarvede julekugler og julekugler med dekoration i glas. Du kan se udvalget her alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/julekugler-i-glas/

Yderligere information

Vægt 0,28 kg
DanishGerman