Plastik stjerner til jul, juletræspynt, RØD 5 cm mat/blank/glitter 18 stk

34,00 DKK

Plastik stjerner til jul, juletræspynt, RØDE 5 cm i diameter, mat/blank/glitter.
Ialt 18 stk – der er 6 stk. af hver slags overflade. Perfekte som juletræspynt og som pynt i juledekorationer, adventskranse, dørkranse, æresporte, bordpynt m.m.

Pynt dit juletræ med disse julestjerner og dit juletræ vil give den perfekte julestemning. Vælg èt farvetema eller mix med de andre farver vi også sælger. Juletræspynt i plastik er mere holdbart og går ikke så let i stykker, så det er mere sikker i brug overfor børn og dyr.
Stjerner af plastik kan også anvendes som udendørs julepynt.

På lager

Varenummer (SKU): 235511 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Brug stjerner i plastik til juletræ og juledekorationer. F.eks. denne boks med 18 stk. røde julestjerner i mix af matte, blanke og med glitter. Køb dem til billig pris her.
Pynt dit juletræ med disse stjerner og dit juletræ vil give den perfekte julestemning. Stjernerne er også gode at bruge i juledekorationer eller at hænge op i en grangren eller troldegren i din julepyntede stue. Du kan også anvende plastikstjerner i en dørkrans eller udendørs dekoration. Vælg èt farvetema eller mix med de andre farver vi også sælger. Juletræspynt i plastik er mere holdbart og går ikke så let i stykker, så de er mere sikre i brug overfor børn og dyr. Juletræspynt af plastik kan anvendes som udendørs julepynt.

Yderligere information

Vægt 0,27 kg
DanishGerman