Puslespil med Juliusnissen, 2 stk. med 24-36 brikker

40,00 DKK

Puslespil med sjove motiver med Julius nissen og nissefamilien.
Der er 2 puslespil i æsken, som begge måler 21,5 cm. i højden og 28 cm. i bredden.
Det ene puslespil har 24 brikker og viser Juliusnissen på sit halmloft med nissebørnene omkring
sig til madlavning.
Det andet puslespil har 36 brikker og har et motiv med Juliusnissen med Mor Julius og mange nissebørn
på skøjter og legende i sneen.
Puslespillene anbefales til børn fra ca. 3 år.
Begge puslespil er fremstillet af kraftigt karton med stærke farver.

På lager

Varenummer (SKU): 16001449 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Skal man lave en billig pakkekalender til sit barn, er det en god ide at købe puslespil og dele brikkerne op i 24 gaver, så barnet får en eller flere brikker til puslespillet hver dag i december. Puslespilsbrikker kan puttes i kalenderposer som disse alttiljul.dk/butik/julekalender-poser-med-numre-1-24-2/ så kan det ikke gøres nemmere og billigere.
Den 24. december kan barnet få hele puslespilsæsken i kalendergave, så brikkerne kan samles i æsken og gemmes og samles igen og igen og igen. Billedet på æsken kan bruges som reference. Lær dit barn at begynde at lægge puslespillet ud fra de fire kanter.
Skal du bruge et nyt sjovt brætspil til juledagene eller til mandelgave? Så har du fundet det rigtige sted at kigge. Her finder du de bedste brætspil til julens underholdning. Vi har mere end 25 forskellige brætspil og kortspil for alle aldre med jul som tema. Leder du efter spændende puslespil med julemotiv, så har vi puslespil i flere forskellige størrelser. Når familien skal hygge sig sammen i juletiden er det fantastisk at have et sjovt julespil, som man kan spille sammen. Brætspil er et hit og god underholdning for alle aldre, og her på webshoppen alttiljul.dk har vi et kæmpe udvalg af sjove julebrætspil. Tør du udfordre dit barn eller barnebarn i huskespil eller vendespil, hvor det går ud på at finde 2 ens billeder eller 2 billeder som passer sammen? Et 4 årigt barn er en knag til at huske ?? eller skal I spille Jule Ludo, hvor brættet og brikkerne er i juletema? Så vil julehumøret helt sikkert brede sig blandt deltagerne. Sjove spil til jul er gode som kalendergaver og adventsgaver.
Mange af julespillene har Julius Nissen som temafigur. Nissen Julius og hans nissefamilie er en hyggelig julefigur, som går igen på mange af vores julevarer alttiljul.dk/produkt-kategori/juliusnisser/ .
Familiehygge på adventssøndage i december måned er noget vi alle ønsker os. Sneen daler udenfor vinduet – det er koldt og frost udenfor eller også er det regn og rusk. Familien sidder i stuen og hygger sig med varm kakao i hvert sit julekrus, kalenderlyset i juledekorationen er tændt og adventslyset er tændt. Det er lige netop sådan en dag at det er skønt at have et af de bedste julespil på markedet, som man kan underholde familien med. Se hele vores udvalg af spil til jul her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/

Yderligere information

Vægt 0,33 kg
Placering

44-01-01

Du kunne også være interesseret i...

 • æske med 3 puslespil til yngre børn med forskellige antal brikker

  Julepuslespil med JULIUS nissen, 3 spil i 3 str. God kalendergaveide.

  50,00 DKK
 • Tilbud gammeldags sorteper spil med julius nissefigurer

  Julius 2 i 1 julespil – Klassisk Sorte Per og vendespil med Nissen Julius

  20,00 DKK
 • Tilbud bramming nisser på puslespil med 24 brikker

  Bramming Puslespil i træ, 24 brikker med Bramming nisser

  30,00 DKK
DanishGerman