Sanghæfte med 23 klassiske julesange – 4 stk. Syng julen ind med julesalmer

35,00 DKK

Sanghæfte med 23 klassiske julesange og salmer – 4 hæfter pr. pk. Hæftet måler 25,5 x 13cm.
Det nostalgiske sanghæfte gør det nemt at synge sammen til jul.
Sangbogen indeholder en overskuelig indholdsfortegnelse på første side og her er et udpluk af titlerne:
Julen har bragt velsignet bud, Det kimer nu til julefest, Dejlig er Jorden, Julen har englelyd, Kimer I klokker, Et barn er født i Bethlehem, Dejlig er den himmel blå, Glade jul, dejlige jul, Vær velkommen Herrens år, Højt fra træets grønne top, På loftet sidder nissen, Sikken voldsom trængsel og alarm, Kender I den om Rudolf, Nu er det jul igen og mange andre.
Julens sange er trykt i en letlæselig størrelse. Der er 23 sider i hæftet.

På lager

Beskrivelse

Alt til den perfekte juleaften finder du her. Hyggelige jule sanghæfter med 23 populære og traditionelle julesange og julesalmer til at synge juleaften rundt om juletræet.
Teksterne til sangene står med en tydelig og letlæselig skrift. At synge julesange, mens man danser om det flot pyntede juletræ er en meget hyggelig juletradition hos de fleste i Danmark. Og med dette sanghæfte er det let at vælge hvilke julesange man skal synge i år. Sangbøgerne måler 25 x 13 cm. og der er 4 stk. i én pakning.
Her på Alttiljul.dk finder du alt hvad du skal bruge til en perfekt juleaften. Du kan finde sjove ting til borddækning og til flot gaveindpakning. Vi har masser af gaveideer til mandelgave og pakkespil. Derudover har vi også alt til dit juletræ, så skal du pynte juletræet til familiens juleaften, så finder du her på siden alt hvad der skal bruges til et perfekt pyntet juletræ. Se vores udvalg af juletræspynt her alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/se-alle-varer/

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Placering

05-05-04

DanishGerman