Sanghæfte med populære julesange, 4 stk. hæfter til jul

40,00 DKK

Hyggelige jule sanghæfter med 16 populære og traditionelle julesange og julesalmer til at synge juleaften rundt om juletræet.
Sangbøgerne måler 19 x 13 cm. og der er 4 stk. i én pakning.
Sanghæftet indeholder: Julen har bragt velsignet bud, Det kimer nu til julefest, Den yndigste rose, Dejlig er Jorden, Velkommen igen Guds engle små, Julen har englelyd, Kimer I klokker, Et barn er født i Bethlehem, Dejlig er den himmel blå, Glade jul Dejlige jul, Vær velkommen Herrens år, Højt fra træets grønne top, På loftet sidder nissen, Sikken voldsom trængsel og alarm, Vejen går til Nøddebo, Nu er det jul igen.
Derudover indeholder sanghæftet også Juleevangeliet, som det står skrevet i Lukas evangeliet, kapitel 2, vers 1 – 14.

På lager

Beskrivelse

Alt til den perfekte juleaften finder du her. Hyggelige jule sanghæfter med 16 populære og traditionelle julesange og julesalmer til at synge juleaften rundt om juletræet.
Jule sangbogen er produceret i meget kraftigt blankt papir og er klipset sammen i ryggen. Alle sange og salmer har flotte farverige tegninger af Susanna Hartmann som illustration til sangen. Teksterne til sangene står med en tydelig og letlæselig skrift. At synge julesange, mens man danser om det flot pyntede juletræ er en meget hyggelig juletradition hos de fleste i Danmark. Og med dette sanghæfte er det let at vælge hvilke julesange man skal synge i år. Sangbøgerne måler 19 x 13 cm. og der er 4 stk. i én pakning.
Her på Alttiljul.dk finder du alt hvad du skal bruge til en perfekt juleaften. Du kan finde sjove ting til borddækning og til flot gaveindpakning. Vi har masser af gaveideer til mandelgave og pakkespil. Derudover har vi også alt til dit juletræ, så skal du pynte juletræet til familiens juleaften, så finder du her på siden alt hvad der skal bruges til et perfekt pyntet juletræ. Se vores udvalg af juletræspynt her alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/se-alle-varer/

Yderligere information

Vægt 0.13 kg
DanishGerman