Sanghæfte med populære julesange og juleevangeliet, 3 stk. hæfter til jul

25,00 DKK

Hyggelige jule sanghæfter med 10 populære og traditionelle julesange og julesalmer til at synge juleaften rundt om juletræet.
Sangbøgerne måler 15 x 10,5 cm. og der er 3 stk. i én pakning.
Sanghæftet indeholder: Glade jul Dejlige jul, Julen har bragt velsignet bud, Et barn er født i Bethlehem, Det kimer nu til julefest, Dejlig er den himmel blå, Juletræet med sin pynt, Højt fra træets grønne top, Nu er det jul igen, På loftet sidder nissen, Sikken voldsom trængsel og alarm.
Derudover indeholder sanghæftet også Juleevangeliet, som det står skrevet i Lukas evangeliet, kapitel 2, vers 1 – 20.

På lager

Beskrivelse

Alt til den perfekte juleaften finder du her. Hyggelige jule sanghæfter med 10 populære og traditionelle julesange og julesalmer til at synge juleaften rundt om juletræet.
Jule sangbogen er produceret i kraftigt blankt papir og er klipset sammen i ryggen. Teksterne til sangene står med en tydelig og letlæselig skrift. At synge julesange, mens man danser om det flot pyntede juletræ er en meget hyggelig juletradition hos de fleste i Danmark. Og med dette sanghæfte er det let at vælge hvilke julesange man skal synge i år.
Her på Alttiljul.dk finder du alt hvad du skal bruge til en perfekt juleaften. Du kan finde sjove ting til borddækning og til flot gaveindpakning. Vi har masser af gaveideer til mandelgave og pakkespil. Derudover har vi også alt til dit juletræ, så skal du pynte juletræet til familiens juleaften, så finder du her på siden alt hvad der skal bruges til et perfekt pyntet juletræ. Se vores udvalg af juletræspynt her alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/se-alle-varer/

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Placering

02-02-02

DanishGerman