Servietter med strand og huse, 20 stk. frokost sommer servietter

16,95 DKK

Super dekorative 3/lags servietter med dejlig dansk sommer sand strand med omkædningshuse, liggestol, nysgerrig måge og drage i luften. Servietterne er i frokost størrelse 33 x 33 cm. Servietterne har tryk på alle 4 kvadrater og vil pynte på ethvert bord i sommerhuset, kolonihavehuset, tur til stranden eller på terassen. Brug også disse servietter som værtindegave, når du skal på besøg hos venner og familie i sommerlandet. Der er 20 stk. i pakken.

På lager

Varenummer (SKU): 99914748 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lækre sommerservietter med strand og huse. Her på Alttiljul.dk sælger vi servietter og stearinlys som bruges hele året rundt. Vi har meget andet end julepynt.
Vi sælger 1. kvalitets stearinlys til billige priser, fordi vi køber overskud og restpartier fra en meget anerkendt dansk stearinlysfabrik. Vores måde at købe varer ind på, gør at vi kan sælge bloklys, dekorationslys, stagelys, fyrfadslys og alle slags stearinlys til billig pris, selvom de normalt er meget dyre stearinlys på grund af den gode danske kvalitet.
Hos Alttiljul.dk kan vi tilbyde et kæmpe udvalg af flotte stearinlys og bloklys i forskellige farver og størrelser. Du finder også store bloklys og mindre stearinlys og stearinlys som matcher med hinanden. Kort sagt du kan helt sikkert finde de rigtige stearinlys hos os.
Vores sortiment af stearinlys og bloklys består af 1. kvalitets stearinlys med en lang brændetid, men stadig billige stearinlys i forskellige størrelser, former og farver. Og med vore meget lave priser på stearinlys kan du skabe det helt rette atmosfære og stemning, uden at det bliver en dyr fornøjelse.

Yderligere information

Vægt 0,12 kg
Placering

11-02-05

DanishGerman